Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
Ještě doplním Dušana,že tyto 2 verze v kufru rezervu mají :lazard píše:Byl jsem "svedkem" prubehu diskuse jednoho sberatele a znalce zavodnich aut minulosti a platnych predpisu (z jednoho zahraniciniho fora) s Kyoshem, kdy ten znalec tvrdil, ze puvodnimu modelu 250 GTO chybi v kufru rezerva a Kyosho porad tvrdilo, ze podle jejich znalcu tam rezerva byt nema. A ted jde videt, kdo mel pravdu.

Trochu Ti budu oponovat-Ferrari 250 GTO od Kyosha je zatím nejlépe zpracované GTO,jaké kdo v 1/18 zatím vyrobil(jak tvarově,tak i detailama).A v 1/18 to patří jasně k těm lepším modelům.licer píše:....se přiznám, patřím mezi ty bulíky, co nepoznají, jestli je něco "košer" nebo nePro mě je důležitější, jestli je model dobře řemeslně zpracovaný a jestli je okumilý. Samozřejmě dám na rady odborníků s fór a 25O GTO od Kyosha u mě určitě nezaparkuje
Sprave. Lepsi by ale proto bylo se toho neucastnit.Dušane, máš pravdu, celý svět je jeden velký podvod.
To byla samozřejmě všechno ironie Sváťo, mít prostředky a místo, tak neváhám...mě na nějaké rezervě nebo utopených kolech nesejdesva57 píše:Trochu Ti budu oponovat-Ferrari 250 GTO od Kyosha je zatím nejlépe zpracované GTO,jaké kdo v 1/18 zatím vyrobil(jak tvarově,tak i detailama).A v 1/18 to patří jasně k těm lepším modelům.

A proto je nejlepší sedět doma, leštit modely a raději vůbec nevylézat ven.lazard píše:Sprave. Lepsi by ale proto bylo se toho neucastnit.

A hlavne necist noviny, nedivat se na televizi a nebrouzdat po siti.A proto je nejlepší sedět doma, leštit modely a raději vůbec nevylézat ven.
A jeste se sousedy nekomunikovat a kontemplovat (a mit svou lednicku plnou)).
A teď trochu optimističtěji, právě kontempluji nad svým posledním přírůstkem, tak ať z toho taky něco máte, přidávám fotky.
Více fotek na mém photobucketu.
FERRARI 312B - Exoto

Více fotek na mém photobucketu.
FERRARI 312B - Exoto

Dali, velka gratulacia k tomuto, uz celkom raritnemu modelu.
Díky Jarku, dnes už se dá sehnat bez figurky jezdce jenom Ignazio Giunti, a to si myslím, že Jacky Ickx je lepší volba. Navíc vítězný vůz, poslední velká cena toho smutného roku...jasná volba