Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
Pekne si to dal dokopy, mne sa paci to nove Tvoje kremove cabrio od Norevu, tiez ho mam. Kvalita je sice Norev, ale farba je zaujimava. Plus keby bol este jasnejsi interier, by to bol celkom pekny excentrik.
Este pripajam dnes urobene foto, ked manzelka chvilu zavahala a do cerstvo zmontovanej knihovnicky, ktorá este ani nestoji na svojom mieste, syn rychlo ulozil cast zavodnych porsche, co sa mi tulaju po byte, lebo ich nemam kde vystavit. Ako poznam kolobeh u nas, asi tam dlho nepobudnu, predpokladam, ze do zajtrajsieho poobedia. A to im este bude musiet byt stastie priklonene.

Este pripajam dnes urobene foto, ked manzelka chvilu zavahala a do cerstvo zmontovanej knihovnicky, ktorá este ani nestoji na svojom mieste, syn rychlo ulozil cast zavodnych porsche, co sa mi tulaju po byte, lebo ich nemam kde vystavit. Ako poznam kolobeh u nas, asi tam dlho nepobudnu, predpokladam, ze do zajtrajsieho poobedia. A to im este bude musiet byt stastie priklonene.

Tak řekni, že se přimlouvám, aby tam zůstaly
nikdy bych neřekl, že to v těch krabicích bude vypadat tak pěkně.

Oba moc pěkné. Ta fotka jak je to tak náhodně pohozené na koberci má své kouzlo. Nemusí to vždycky být přesně seřazené.
..to jo,já mám pořád všechno seřazené,tak teď jsem zkusil změnuDali.B píše:Oba moc pěkné. Ta fotka jak je to tak náhodně pohozené na koberci má své kouzlo. Nemusí to vždycky být přesně seřazené.

.. a co Targa
I když to je Norev,ale vyjímečně celkem pěkně provedený