Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
O žlutém convertiblu Star Chief taky trošku uvažuju, za tu cenu, i když už mám coupe (černo-červené). Continentalu jsem dal kdysi přednost modrému, Continental je zatím jediný, kde mám coupe i convertible, Continental je z nich všech nejúžasnější. Pro kamaráda jsem před časem stahoval ten tyrkysový convertible s nataženou černou střechou, taky bomba. Ale i ty ostatní za cenu 49,9 za to stojí, těch 10 euro bych vůbec neřešil, je to pořád skvělá cena.
Musím souhlasit, že ten mercury z modelissima byl za vynikající cenu a model je to nádherný, jsem zvědavý na Daliho fotky
, šel bych do něj kdyby greenlight nepřišel s chargerem 1968 

Diskuzi převádím na wrc vlákno.
...u mě rovněž a zároveň moje první solo objednávka takže jejich odkaz na sledování zásilek je u nás zřejmě nepoužitelný. 

... můžeš to sledovat až na francouzský hranice 

avízo přišlo už včera tak už to asi nestihnu. 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato super zpráva,už se taky těším 
Jirko neříkal jsi,že do této verze nepujdeš??Nebo jsem si to s někým spletl??

Jirko neříkal jsi,že do této verze nepujdeš??Nebo jsem si to s někým spletl??

Kdyby to šlo dal bych přednost továrně a nejlépe z noční Monte.Podle mne má přece jen větší váhu.V tomto méně známém franc.designu není zrovna typickým představitelem slavného "Béčka",ale jelikož Otto coby domácí patriot zvolil domácího jezdce dá se to snadno pochopit,že nemohl jinak.