Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
rallymodels

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od rallymodels »

racing18 píše:...obráceně umístěný zámek dveří bych ještě zkousnul ale absence odvětrávání resp. chlazení na bočním pontonu je trochu zarážející.Kde už klást větší důraz na detail než u nefunkčního kitu. :?

Nepochopil jsem o jakém odvětrání v pontonu je řeč - udělej výřez fotky s konkrétním místem o kterém mluvíš,protože já jsem nic nenašel - na uvedené fotce je to černé kolečko je tankovací hrdlo na boku nad "krabicí" (vstup vzduchu k motoru 1) v zadních oknech je vstup vzduchu 2. plexi kapsa -černá linka je gumové těsnění - skutečně nevím o čem mluvíš.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Tak mrkni na 1/43 třeba Belga Teamu.

rallymodels

racing18 píše:Tak mrkni na 1/43 třeba Belga Teamu.
stále nechápu buď nevím o čem mluvíš a dívám se na něco jinýho než mám,nebo jsem nenašel co je špatně . Uveď mě na správnou cestu.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

taky jsem to nepochopil a nevím o co se jedná,já tam nic špatného nenašel :roll: Zkus to objasnit

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..ať hledám,jak hledám,taky nic nenacházím.Možná by bylo lepší Jirko,kdyby jsi se podíval na fotky skutečného auta a né modelu 1/43 ;)

rallymodels

Svaťo právě proto,že k tomu svému příspěvku dal foto velkýho auta,tak o to víc nechápu o čem mluví,jediná pravda je ten zámek na dveřích,což ale považuji za nepodstatnou věc,ale žádné odvětrání tam nikde nevidím .

licer

Příspěvek od licer »

Lincoln Premiere 1956 přes Sváťu z Modelissima...té slevě nešlo odolat :).....a barvě taky ;)

Obrázek

licer

Příspěvek od licer »

rallymodels píše:Svaťo právě proto,že k tomu svému příspěvku dal foto velkýho auta,tak o to víc nechápu o čem mluví,jediná pravda je ten zámek na dveřích,což ale považuji za nepodstatnou věc,ale žádné odvětrání tam nikde nevidím .
Sice tomu krabicoidnímu autu nehovím, ale taky sem nic nenašel :?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

licer píše:Lincoln Premiere 1956 přes Sváťu z Modelissima...té slevě nešlo odolat :).....a barvě taky ;)
Za tu cenu je to prostě úplně super, máš se na co těšit, model nádherný jako všechny Platinky. Mám ho v té samé barevné kombinaci, taky Coupe, má vzadu rezervu, což je hezčí.
Mě se podařilo nedávno takhle super stáhnout z Modelissima Mercury Parklane Convertrible, ale ještě ho nemám rozbalený...

licer

Příspěvek od licer »

Ještě pokukuji po tom žlutém kabriu Pontiac Starchief, Lincoln Continentaal MARK III v červené taky není k zahození ;) Vedle sebe by to bylo skoro jako semafor :D
Na filmy a TV moc nekoukám, ale když náhodou natrefím na filmy, kde se prohánějí tyhle auta, tak i kdyby to byla sebevětší blbost, tak kvůli těmhle autům to vydržím :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“