Vady na modelech
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Vady na modelech
Nevím, jestli to zařadit přímo mezi vady, ale dám to sem. Říkal jsem si, že jestli teda nepřijde DeLorean od Aa, tak si pořídím na překopávku ten filmový od Hotwheels, ale...
Vyšší profil pneumatik bych překousnul, ale tu šířku fakt netrefili...
Vyšší profil pneumatik bych překousnul, ale tu šířku fakt netrefili...
Nedočkavě jsem se kouknul na Mustanga MACH1 1971 od AUTOartu a no nevím, na podvozku je vyraženo "Mustang fastbach"...s tím jsem se ještě nikdy nesetkal. Překlep?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá, že to začíná chrobavět nebo se pletu??
Také sdílím chrobalivý názor:-(
Rovněž upozorňuji sběratele, nechť se podívají i na modely Signature models, co mají ve svých sbírkách. Model "1931 Ford Panel Car - Police Patrol", který mám ve sbírce, právě dosáhl poločasu rozpadu. Krupička na kapotě by nevadila, ale vzadu okolo blatníků jsou obrovské bubliny v laku a tam slitina co nevidět popraská. Škoda modelu a investice do něj
Rovněž upozorňuji sběratele, nechť se podívají i na modely Signature models, co mají ve svých sbírkách. Model "1931 Ford Panel Car - Police Patrol", který mám ve sbírce, právě dosáhl poločasu rozpadu. Krupička na kapotě by nevadila, ale vzadu okolo blatníků jsou obrovské bubliny v laku a tam slitina co nevidět popraská. Škoda modelu a investice do něj
hmmm ťažko povedať, staršie Hot Wheels modely mali problémy so zinc pestom...ale či je toto ten prípad to neviem, ale na paint rash to vyzerá dosť zle
to je škoda toho Signature modelu...nemozes tu postnúť nejake fotky nech vidíme ako to vyzerá? že čo presne máme hľadať na modeloch?
to je škoda toho Signature modelu...nemozes tu postnúť nejake fotky nech vidíme ako to vyzerá? že čo presne máme hľadať na modeloch?
modrý Mondial, pekný Mondial
Nebýt těch spodních větších bublin, tak skoro řeknu pint rush, ale ty větší oblé bubliny se mi zdají podezřelé. Jak to vypadá po stránce tvaru, drží to původní tvar povrchu?
Dik za odpovede.
Dali, tvar to drzi, pozeral som to aj z druhej strany a tam je modry lak neporuseny (na oboch), tak dufam, ze to je paint rush. Aj ked mam fotky tychto modelov z pred cca 2-3 rokov a tam bol lak ok...?
Napriklad 458 od Elitu vyzera este lepsie. Na francuzskom fore sa s tymto problemom roztrhlo vrece (cca 15 kusov cervenej a niekolko zltej). Nevedia sa dohodnut, co z toho nakoniec bude, ale aj moj kus ma tento problem a je to ... Toto bude asi zinc pest.
458 Italia coupe, Elite
PS: sorry za kvalitu fotiek.
Cela predna kapota to ma, inak cisto. Ale na dalsich kusoch, co som videl foto je postihnuta aj zadna cast a aj lave dvere!
Okrem toho, aj na CMC, 312 Spyder aj Berlinetta + 250 TR (obe pretekarske verzie) mam par ,,znamienok krasy.´´
Za chvilku mozem pozametat vo vitrinach...
Dali, tvar to drzi, pozeral som to aj z druhej strany a tam je modry lak neporuseny (na oboch), tak dufam, ze to je paint rush. Aj ked mam fotky tychto modelov z pred cca 2-3 rokov a tam bol lak ok...?
Napriklad 458 od Elitu vyzera este lepsie. Na francuzskom fore sa s tymto problemom roztrhlo vrece (cca 15 kusov cervenej a niekolko zltej). Nevedia sa dohodnut, co z toho nakoniec bude, ale aj moj kus ma tento problem a je to ... Toto bude asi zinc pest.
458 Italia coupe, Elite
PS: sorry za kvalitu fotiek.
Cela predna kapota to ma, inak cisto. Ale na dalsich kusoch, co som videl foto je postihnuta aj zadna cast a aj lave dvere!
Okrem toho, aj na CMC, 312 Spyder aj Berlinetta + 250 TR (obe pretekarske verzie) mam par ,,znamienok krasy.´´
Za chvilku mozem pozametat vo vitrinach...
Naposledy upravil(a) jarek dne 28 pro 2014, 21:51, celkem upraveno 2 x.
Este som popozeral niektore vitriny.
Napriklad toto:
Testarossa od Kyosha, tiez som o tom cital nedavno - predna kapota. Na mojom kuse som to nevidel poriadne okom, az makro objektiv mi ukazal co tam rastie. Ak to mam povazovat za indiciu, ze sa vacsina modelov rozpadne, tak zacnem zbierat uz iba automaticke hodinky Zly sen.
Btw, vitriny su vsetky v suchom tmavom prostredi...
Napriklad toto:
Testarossa od Kyosha, tiez som o tom cital nedavno - predna kapota. Na mojom kuse som to nevidel poriadne okom, az makro objektiv mi ukazal co tam rastie. Ak to mam povazovat za indiciu, ze sa vacsina modelov rozpadne, tak zacnem zbierat uz iba automaticke hodinky Zly sen.
Btw, vitriny su vsetky v suchom tmavom prostredi...
S tou Testarossou od Kyosha to teď po kontrole potvrzuji. I když tu kapotu nemám chycenou v takové míře,jako Jarek...