Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
..pěkná RX7,můžeš mě dát Dušane odkaz,kde se dá koupit a kolik stojí(na ebayi jsem ji nenašel)-dík
Jak jsem psal, oba modely jsou limity a pro australske sberatele je to velmi chtene zbozi. V obchode, kde jsem je koupil ja uz ani jeden z nich neni. Dival jsem se i na ostatni obchody v Australii, ktere znam, a nasel jsem pouze..pěkná RX7,můžeš mě dát Dušane odkaz,kde se dá koupit a kolik stojí(na ebayi jsem ji nenašel)-dík
http://www.replicars.com.au/special51.html
kde by snad RX-7 mohla byt. Cena je 215 AUD + posta (okolo 50 -55 AUD).
Model ma jeste vyjit coby ucastnik Bathurst 1983 (kde dojel 3.) - model vypada temer totozne. Takze pokud mas zajem, tak si pohlidej tento model. Chce to ale opravdu zachytit, protoze vetsina modelu je uz predobjednanych a volne jich je vzdy jen velmi malo.
Doplnil jsem opět o jeden kousek kolekci PORSCHE, před časem jsem byl služebně v Praze a nedokázal se vrátit s prázdnou
, je tedy výjimečně od BOBRA ze Zličína. Měli tři kusy, všechny jsem zkontroloval, na dvou našel drobné chybičky, třetí mě uspokojil. Cenou mě uspokojili také.
Více fotek na mém webu.

Více fotek na mém webu.

Dnes jsem provedl update moji stranky o nove modely - viz nize. Pro vice fotek, navstivte moji stranku na http://lazards.wz.cz .

lazard-skvělý web,gratuluji

Poslední červencový přírústky :
BMW Z4 COUPE RED BULL SILVERSTONE 2007 AA (MCW)

a MATRA 650 B LE MANS 1974(1.místo-Pescarolo-Larrousse) Spark (Boalget)

..určitě to není model za cca 3500 kč-tady to soudruzi ze Sparku notně přepískli
A teď Powco-Focus pro Leona
BMW Z4 COUPE RED BULL SILVERSTONE 2007 AA (MCW)
a MATRA 650 B LE MANS 1974(1.místo-Pescarolo-Larrousse) Spark (Boalget)
..určitě to není model za cca 3500 kč-tady to soudruzi ze Sparku notně přepískli
A teď Powco-Focus pro Leona

Tak taková lehká recenze:je to celoplastový model-jedinný kov-osky od kol.Hned při prvním pohledu je vidět,že je to plasťák-prosvítání černého interiéru skrz karoserii,takže model působí flekatým dojmem.Má pouze otevírací dveře.Interiér je černý bez budíků atd-jedině je tam stříbrný středový panel.Kola nejsou rejdová.Já osobně bych ho do sbírky nepořizoval,ani kdyby byl zadarmo.Je to tak na jedno hraní do písku-víc to asi nevydrží.LeonCupraR píše:Osobne by som bol zvedavý na ten plastový Powco, aké to bude so spracovaním, keďže cena je lákavá.
A to ta hrůza stojí nějakých 350,- No potěš, to máme na trhu zase firmu.
POWCO - ale celý název firmy je POWCO TOYS
, nikoli POWCO MODELS....Takže by se její výrobky měly prodávat asi na úplně jiných shopech.
Zlatá IGRA.

Zlatá IGRA.