Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Dobré rozhodnutí, ta bílá je pěknější a ty pneu tomu taky dost přidají. Takže taky bych šel do bílé. Já mám černý s červeným interiérem, ale AA to není. Až příjde, tak jej pečlivě nafoť 

Ferrari 250 GTO, 1962 Le Mans (Kyosho), eBay.
Dlouho jsem zkoumal, jak to udělat, aby tohle ferrari nebylo úplně mimo zaměření (anglická 50-70tá). A už jsem na to přišel
ke každému závodnímu budu shánět auto, které jelo stejný závod. Takže pánové Eldré/Beulrys (3. místo) k pánum Lawrence/Shepperd-Barron (13. místo, Morgan Plus 4, Kyosho)

Dlouho jsem zkoumal, jak to udělat, aby tohle ferrari nebylo úplně mimo zaměření (anglická 50-70tá). A už jsem na to přišel

Citroën CX Norev

Z Boallgetu...

...konečně i v oranži.

...konečně i v oranži.

tam jsou, Paragonovic kluci
...hmm ten RR je pekny aj v ciernej... s tym Jaguarom XJ coupe od NEA budu pekne ladiť
(aj ked to su iné ligy, jak modely tak výrobcovia
)

modrý Mondial, pekný Mondial 

U toho RR jsem pořád váhal,zda do něho jít a nakonec jsem se teda rozhodl právě pro tu černou-víc tam vyniknou ty chromy( u té stříbrné tak nějak zanikají) a je tam světlý interiér. A dík za inspiraci Stevko, s čím to potom nafotit 

Citroën 2CV Camionnette

pak ho nafoť a dej do databáze modelů, šedý tam ještě není
Sbírka modelů Citroën