Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
deesse23

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od deesse23 »

trochu starší kousek:
Citroën DS 19 - Solido
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

zase poctivý model Made in France :-)
Sbírka modelů Citroën

lazard

Příspěvek od lazard »

sva57 píše:Obrázek
Ten model jsem puvodne hodne chtel ("cesky" tym a cesti ridici), ale pak jsem zjistil, ze to neni kopie zadneho skutecneho auta, co se tyka polepů: ani ze zavodu 24h LeMans, jak tvrdi krabice, ani ze zadneho ze zavodu z LeMans Serie. Takze nakonec si ho nekoupim a pockam, jestli nahodou neudelaji opravenou verzi.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já to už koupil, ale:
co se týká jmen jezdců a vlaječek,tak pp. jak Norev, tak i AA asi nemají licenci od Charouzova týmu,tak proto je to bez jezdců.Norev to vyřešil aspoň vlaječkama.
Tvarově model od AA odpovídá verzi z LMS 2009 (na předních blatnících přítlačná křidýlka),nikoliv ze závodu z Le Mans 2009.Tento model má i na boku nálepku z Le Mans Series 2009.Pokud by to ale mělo být z konkrétního závodu z LMS,musela by být na boku zadního křídla reklama Mountfield.A pochopitelně krabice a certifikát jsou špatný,jelikož na nich je uvedeno,že je to auto z Le Mans 2009,což už jak píšu výše,je blbost (má to ty přítlačná křidýlka).
..a aby toho nebylo málo,tak AA ještě bude dělat č.008 s polepama z Le Mans 2009 , zase ale bez jmen jezdců,ale tvarově je to opět auto z LMS 2009.
Takže v tomto případě by se měli soudruzi z AA nad sebou zamyslet a neblbnout sběratelům hlavu.
Zavání to v tomto případě poněkud dost velkým diletanstvím ;)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

ono už celkovo to oprašovanie starých foriem a biely Reventón posobia rúhačsky...len dufam ze neskoncia ako Kyosho ktore tlačí nove a nove farebne verzie (kedysi kvalitnych) modelov ktore si cuca z prsta
modrý Mondial, pekný Mondial :)

lazard

Příspěvek od lazard »

K tomu astonu, podivam se jak obtizne by bylo ohledne polepu je dodelat (jmena jezdcu s clajeckami, reklama Mountfield, ...) at mam korektni auto z nejakeho konkretniho zavodu z LMS, nejlepe z Catalugna nebo Nurburgring, kde vyhrali. Obecne mi vubec nevadi, ze model je z LMS a ne z 24h LeMans, protoze v roce 2009 tato posadky LMS celkove vyhrala.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já už to dohledával a podle obtisků by to pasovalo na Catalunyu,kde by stačilo doplepit reklamu Mounfield.Je tady ale jeden problém-vůz z Catalunya měl mřížky na zadních blatnících ve tvaru kosodélníku,kdežto model od AA je modifikace až po závodě v Le Mans s obdélníkovýma mřížkama.Takže aby to bylo z Nürburgringu, tak by to chtělo ještě přelepit reklamu na čelním skle a dolepit reklamu na předních blatnících nad nápisem Sebring a zrušit reklamu Hackett na předních blatnících. ;)
Jinak mě taky nevadí ,že je to LMS,ale vadí mě,že to soudruzi z AA takto domotali.....

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dlouho jsem se rozhodoval,zda pořídím bílé 190 SL,nebo tmavě červené.Nakonec to rozhodly bílé okraje pneumatik bílé verze oproti červené se světle béžovou střechou.
MERCEDES 190 SL - AUTOart
Obrázek
Obrázek

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

mne to cervene ovela krajsie pripada...ale tie chromove pruhy su dost rušivé a aspon ich na tom béžovom menej vidno :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

.. je taky hezký,ale mě přesvědčily ty pneu u toho bílého-ty kola vypadají podstatně lépe,než u toho červeného ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“