Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
No tyhle placky a modely z DTM patří mezi to lepší,co Norev vyrobil , i když PMA je na tom pochopitelně lépe (co se týká placek) 

Ptám se,páč na fotkách z Norimberka jsou u Norevu fotky Megane Trophy
Sice už jsou na jednom shopu cca přes rok v předobjednávce a zatím nic,tak uvidím,kdy ho vyydají
Je fakt,že já je koupím,ale jsem zvědavý na kvalitu.Megane Trophy III od Solida mě překvapilo příjemně
Díky

Díky

Já taky
Budeš ho brát?

Řekl bych, že tady ten rozdíl opravdu není velký, protože placky Peugeotů od PMA zase patří mezi to nejhorší, co kdy vyrobil Minichamps.sva57 píše:No tyhle placky a modely z DTM patří mezi to lepší,co Norev vyrobil , i když PMA je na tom pochopitelně lépe (co se týká placek)
To soudíš pouze podle toho,že jsou neotvírací.Já posuzuji modely podle toho,jak jsou tvarově zpracovány, a je spoustu modelů od PMA,který jsou tvarově úplně mimo mísu.,takže podstatně horší,než neotvírací Peugeoty 908 HDI. 

Na to, že jsou neotevírací už jsem si zvykl, i když je nekupuju. Ale tyhle Peugeoty od Minichampsu mi prošlu rukama 3 kusy, když jsem je objednával pro kolegy z Modelissima. A tím, že Minichamps zvolil technologii finálního zbarvení modelu = celá plocha polepená obtiskama a nálepkama, vypadá to prostě hrozně. Touto technologii se prostorově zakřivené plochy prostě udělat nedají a výsledek tomu odpovídá, zkrabatělý povrch na mnoha místech, jinde odstávající. Vypadá to, jako by to lepilo dítě zš v pracovní výchově.
Z eBaye, USA/Ohio od Exact Detail :
OLDSMOBILE Cutlass 4-4-2 W-29 Holiday Hardtop Coupé (1972)
V8 • 350ci 5736ccm • OHV 16V • 134kW (180hp)

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos2 :
OLDSMOBILE Cutlass 4-4-2 W-29 Holiday Hardtop Coupé (1972)
V8 • 350ci 5736ccm • OHV 16V • 134kW (180hp)

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos2 :
Tak jsem si pozorně své 3 modely od PMA prohlídl pod štítem se zvětšovacím sklem s osvětlením a musím konstatovat,že u mých modelů s tím nemám vůbec žádný problém-žádný zkrabatělý povrch ani odstávající-kdo ví,co Ti to vlastně pod těma rukama prošlo.Můžu říct,že u mých modelů si s tím to "dítě ZŠ "asi dalo víc záležet.Dali.B píše:Na to, že jsou neotevírací už jsem si zvykl, i když je nekupuju. Ale tyhle Peugeoty od Minichampsu mi prošlu rukama 3 kusy, když jsem je objednával pro kolegy z Modelissima. A tím, že Minichamps zvolil technologii finálního zbarvení modelu = celá plocha polepená obtiskama a nálepkama, vypadá to prostě hrozně. Touto technologii se prostorově zakřivené plochy prostě udělat nedají a výsledek tomu odpovídá, zkrabatělý povrch na mnoha místech, jinde odstávající. Vypadá to, jako by to lepilo dítě zš v pracovní výchově.