Tak pokud doplňuješ tyhle dva kusy od AA (jeden z nich je už dnes dost vzácný) , bylo by určitě lepší podržet AA a posléze ještě doplnit Miurou , Espadou, Gallardem a Reventónem. Ještě se dá také sehnat Diablo VT, ale podobně jako GTR už je cenově dost vysoko.racing18 píše:Myslím, že k žlutému murcielágu a k černému diablu GTR se bude výborně hodit bílý countach atˇuž od AA nebo kyosha.
Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
Zatím jsem od AA nenašel.Je ještě vůbec u nás na trhu?
tak něco už jsem našel.U nás, myslím teda ve Zlíně je bílá AA 5000S za 2 800,-zdá se mě poněkud nadsazené,Brno pak hlásí KYO LP 500 za 2 150,-.Je to adekvátní rozdíl?
Sice do Lamborghini nedělám, ale vzhledem k obtížné sehnatelnosti a cenám, za ktéré je AA Countach nabízen třeba na Ebay mi ta cena za AA přijde dobrá.
Tak se nám rýsuje další " souboj" Porsche modelů mezi PMA a AA, tentokrát modelová řada 1983-1989.Verze od Minichamps je celkem známá a dělá se i ve verzi cabrio a targa, podle prvních fotek ale u AA taky nezaháleli a hodlají pustit do světa zajímavý kousek....
http://www.autoartmodels.com/web/produc ... 2E82D66132
http://www.autoartmodels.com/web/produc ... 2E82D66132
Tak už podle fotek bych v tomto případě tipoval na jasného vítěze souboje AA. Do Minichampsů jsem schválně ve starších 911-náctkách nešel, protože jsem čekal na AA... a dočkal jsem se.
Dostupnost určitě hraje v ceně dost podstatnou roli kvalitativně to zas tak moc nevidím.
To je právě na sběratelských modelech to hezké, že model musíš koupit, když je. Protože na rozdíl od hračkoidních, které jsou k dostání pořád, sběratelský se někdy vyprodá a pak už se ceny šroubují nahoru.
Měl bych porovnávací dotaz na 2 modely Minichampsu : Mercedes-Benz SL z roku 2001 a z roku 2008.
Mám model z roku 2001 s výklopnou střechou hard-top a prosím o radu, kdo máte novější modelové provedení (asi Sváťa určitě), zda má také tento model propracované to vyklápění střechy. Z fotek se mi zdá, že ne, i když zase karoserie mi přijde stejná až na masku a světlomety (takový facelift), tak mi přijde nelogické, že by to tam také u PMA nezopakovali. Díky
Mám model z roku 2001 s výklopnou střechou hard-top a prosím o radu, kdo máte novější modelové provedení (asi Sváťa určitě), zda má také tento model propracované to vyklápění střechy. Z fotek se mi zdá, že ne, i když zase karoserie mi přijde stejná až na masku a světlomety (takový facelift), tak mi přijde nelogické, že by to tam také u PMA nezopakovali. Díky
Model SL z roku 2008 je opravdu bez vyklápěcí střechy.Mám ale taky výhrady k modelu SL 2001 od PMA-utopená přední kola a hodně zvednutá zadní část-čímž mě tento model taky hodně zklamal.Dali.B píše:Měl bych porovnávací dotaz na 2 modely Minichampsu : Mercedes-Benz SL z roku 2001 a z roku 2008.