Porovnání modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání modelů

Příspěvek od Dali.B »

racing18 píše:Myslím, že k žlutému murcielágu a k černému diablu GTR se bude výborně hodit bílý countach atˇuž od AA nebo kyosha.
Tak pokud doplňuješ tyhle dva kusy od AA (jeden z nich je už dnes dost vzácný) , bylo by určitě lepší podržet AA a posléze ještě doplnit Miurou , Espadou, Gallardem a Reventónem. ;) Ještě se dá také sehnat Diablo VT, ale podobně jako GTR už je cenově dost vysoko.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Zatím jsem od AA nenašel.Je ještě vůbec u nás na trhu?

racing18

Příspěvek od racing18 »

tak něco už jsem našel.U nás, myslím teda ve Zlíně je bílá AA 5000S za 2 800,-zdá se mě poněkud nadsazené,Brno pak hlásí KYO LP 500 za 2 150,-.Je to adekvátní rozdíl?

Red

Příspěvek od Red »

Sice do Lamborghini nedělám, ale vzhledem k obtížné sehnatelnosti a cenám, za ktéré je AA Countach nabízen třeba na Ebay mi ta cena za AA přijde dobrá.

komas

Příspěvek od komas »

Tak se nám rýsuje další " souboj" Porsche modelů mezi PMA a AA, tentokrát modelová řada 1983-1989.Verze od Minichamps je celkem známá a dělá se i ve verzi cabrio a targa, podle prvních fotek ale u AA taky nezaháleli a hodlají pustit do světa zajímavý kousek....

http://www.autoartmodels.com/web/produc ... 2E82D66132

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak už podle fotek bych v tomto případě tipoval na jasného vítěze souboje AA. Do Minichampsů jsem schválně ve starších 911-náctkách nešel, protože jsem čekal na AA... a dočkal jsem se. :D

racing18

Příspěvek od racing18 »

Dostupnost určitě hraje v ceně dost podstatnou roli kvalitativně to zas tak moc nevidím.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To je právě na sběratelských modelech to hezké, že model musíš koupit, když je. Protože na rozdíl od hračkoidních, které jsou k dostání pořád, sběratelský se někdy vyprodá a pak už se ceny šroubují nahoru.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Měl bych porovnávací dotaz na 2 modely Minichampsu : Mercedes-Benz SL z roku 2001 a z roku 2008.
Mám model z roku 2001 s výklopnou střechou hard-top a prosím o radu, kdo máte novější modelové provedení (asi Sváťa určitě), zda má také tento model propracované to vyklápění střechy. Z fotek se mi zdá, že ne, i když zase karoserie mi přijde stejná až na masku a světlomety (takový facelift), tak mi přijde nelogické, že by to tam také u PMA nezopakovali. Díky

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:Měl bych porovnávací dotaz na 2 modely Minichampsu : Mercedes-Benz SL z roku 2001 a z roku 2008.
Mám model z roku 2001 s výklopnou střechou hard-top a prosím o radu, kdo máte novější modelové provedení (asi Sváťa určitě), zda má také tento model propracované to vyklápění střechy. Z fotek se mi zdá, že ne, i když zase karoserie mi přijde stejná až na masku a světlomety (takový facelift), tak mi přijde nelogické, že by to tam také u PMA nezopakovali. Díky
Model SL z roku 2008 je opravdu bez vyklápěcí střechy.Mám ale taky výhrady k modelu SL 2001 od PMA-utopená přední kola a hodně zvednutá zadní část-čímž mě tento model taky hodně zklamal.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“