WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: WRC - není co víc dodat
Tak nějak bych řekl,že oboum pánům je to naprosto jedno. Na druhou stranu se podle mne najde na jakém koliv modelu menší či větší chyba či nepřesnost. Hlavně u těch které nebyly ještě dělány 3D technologií,která není zase až tak stará a levná -(relativní pojem)
... malý nepřesnosti bych skousl,takové tvarové paskvily ale určitě ne 

-
tak Norev je trochu polepšené Solido a jelikož je Fr. tak proč by Loeb se nepodepsal na okno a nezapózoval.
jestli je Norev vylepšené Solido je Loebovi úplně šumák-pro sponzory všechno...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Možná pro někoho taky paskvil,ale mě se zkrátka tento speciál moc líbí,proto jsem s ním doplnil sbírku a v reálu model nevypadá špatně
Model doplněn o přiložené dekály Marlboro.
Audi Quattro A1 - Rallye Cote d´Ivoire 1982 - Mikkola - Sunstar limitka 999ks.Na fotu s verzí HB 1984 Autoart. Více foto samozřejmě na mých stránkách v sekci "tématické fota"

Audi Quattro A1 - Rallye Cote d´Ivoire 1982 - Mikkola - Sunstar limitka 999ks.Na fotu s verzí HB 1984 Autoart. Více foto samozřejmě na mých stránkách v sekci "tématické fota"

..no já jsem ten, co se mu model nelíbí,ale pořizoval jsem ho pro kamaráda a reklama Marlboro už tam byla nalepená,což mě dost překvapilo 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jo Svato,na některé asi tu reklamu nalepili a na některé ne.Pamatuješ si číslo kusu??Já mám ks.č.225
Link na "milovníka modelov" : http://myworld.ebay.co.uk/buttigheddu87 ... TQ:GB:1181hurvajs píše:Fabi tak to je masakrholt smula,že jsi narazil na takové pako
Pak dej vědět jak to dopadlo s tou reklamací a dej i odkaz na toho "vraha" modelu z ebay,at na něho někdo taky nenarazí
Ja mám č.447 a tiež som ho kúpil už olepené. U viacerých SunStarov sa dajú kúpiť dve verzie...hurvajs píše:Jo Svato,na některé asi tu reklamu nalepili a na některé ne.Pamatuješ si číslo kusu??Já mám ks.č.225

477 Libehurvajs píše:Jo Svato,na některé asi tu reklamu nalepili a na některé ne.Pamatuješ si číslo kusu??Já mám ks.č.225

Řekl bych celkem logický krok.A1 hned tak někdo lepší neudělá.hurvajs píše:Možná pro někoho taky paskvil,ale mě se zkrátka tento speciál moc líbí,proto jsem s ním doplnil sbírku a v reálu model nevypadá špatně![]()