Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:... z Modelissima Murcielago SV(AA) -vyprodáno za pár hodin.
Potom by mě zajímalo, jak se Ti bude líbit naživo. Já myslím, že to je správná volba.
Tento týden jsem byl u pana Borského, viděl jsem naživo čínské SV-éčko a dost mě zklamalo. Na fotkách to vypadá na takovou pěknou tmavou matnou až skoro karbonovou šedou. No a ve skutečnosti je to laciná lesklá středně světlá, taková obyč myší šeď.

racing18

Příspěvek od racing18 »

hurvajs píše:napsal jsem ježíškovi at se staví do Nicecars pro Alpinku A110 Obrázek
Gratulace.Myslím,že nastala ta vhodná chvíle k pořízení.Zvažuju,že když už nejde sehnat za normální cenu vítězný model jestli nepočkat na stříbrný post s č.9. ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše: Potom by mě zajímalo, jak se Ti bude líbit naživo. Já myslím, že to je správná volba.
Tento týden jsem byl u pana Borského, viděl jsem naživo čínské SV-éčko a dost mě zklamalo. Na fotkách to vypadá na takovou pěknou tmavou matnou až skoro karbonovou šedou. No a ve skutečnosti je to laciná lesklá středně světlá, taková obyč myší šeď.
Jasný,dám vědět.Říkal jsem si,že si čínské SV pořídím taky,ale asi uvidím,až to uvidím v rálu. ;)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

martin píše:ahoj libore. tak si určite poslúchal a ježiško ťa poteší. už som doplnil k nr. 28 aj nr. 22 a neľutujem.
ahoj Martine no snad jsem poslouchal :) Jinak, nebylo by společné foto 28 a 22,to musí být nádhera,rád bych se pokochal ??
racing 18: jenže kdo to má vydržet s nervama,aby se ta Alpina najednou nevytratila a pak ji kupovat za šílenou cenu.Myslím,že takhle jsme se spálili už všichni...........no asi kromě Svati ??Obrázek
Jinak jestli jsem to dobře pochopil ta Alpina č.28 byla nějaká limitka??popř. počet ks kolik??

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

na tej 670 SV china edition mi strasne vadil ten "rychly pruh" cez celé auto...a este ked pocujem ze ta farba je taka zla...celé zle :D
na tu tyrkysovu čakal asi každy co chcel mať 670 SV doma :D...a možno po čase aj nadobudne väčšiu hodnotu, táto prvá séria od Aa, lebo má zle nafarbené prahy a chlapci od Aa uz zevraj zacali robiť nápravy ;)

a gratulujem k 900. modelu Sváťo :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

racing18

Příspěvek od racing18 »

hurvajs píše: Jinak jestli jsem to dobře pochopil ta Alpina č.28 byla nějaká limitka??popř. počet ks kolik??
Už to tu bylo publikované.Aby to bylo napínavější č.28 udělali v limitu 1008 ks.Čekání na další verzi v sobě skrývá určité riziko,ale zase to není Autoart.Víc napoví Norimberk.Mít všechny vydané modifikace vztahující se k témuž je jistě chvályhodné,na druhou stranu až moc preciozní. ;)
http://www.diecastlegends.com/diecast-b ... -1-18.html
Naposledy upravil(a) racing18 dne 18 pro 2011, 17:30, celkem upraveno 2 x.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Díky Stevko :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Stevko86 píše:na tu tyrkysovu čakal asi každy co chcel mať 670 SV doma :D...a možno po čase aj nadobudne väčšiu hodnotu, táto prvá séria od Aa, lebo má zle nafarbené prahy a chlapci od Aa uz zevraj zacali robiť nápravy ;)
No fakt že jo, prahy jsou blbě. Toho jsem si nevšim. Tak mám teda čekat na nějaký upgrade? Teď nevím... Co když žádný upgrade nebude.

lazard

Příspěvek od lazard »

Kód: Vybrat vše

táto prvá séria od Aa, lebo má zle nafarbené prahy
Pokud se nepletu tak krome cerneho maji vsechny spatne nabervene prahy (cerne a ne v barve karoserie). Sberately uz vsak tu cernou odlakovacem sundavaji a jde to, ale pisi, ze je to fuska.

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

jj zevraj to odladkovacim fixom ide dole, esteze Aa dali nad povodnu farbu číry lak a až na to tu čiernu farbu, takze to ide dole bez poškodenia farby pod tým

ťažko povedať Dalibore, osobne si myslím ze to s tym polociernym prahom vyzera lepsie ako v skutocnosti :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“