WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od hurvajs »

Jirko srovnávat mě se Svatou,to snad ne Obrázek Jinak je pravda,že za týden jsem ještě nikdy nekoupil 3ks modelu,takže u mě opravdu velký rekord .Peněz na modely je samozřejmě málo,ale některé jsem prodal a ihned zase investoval do nových takže proto jsem si tohle mohl dovolit ;)

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

Škoda fabia wrc (Janner rally) nemá mít náhodou šotolinové kola?Kde jsem tento model viděl měl jen šoto kola,bud jsou 2varianty nebo to má kolega Hurvajs upravený.Mě osobně se spíš líbí asfaltový kola než šotolinový na wrc.

racing18

Příspěvek od racing18 »

sva57 píše:...jo už to taky není co to bejvalo :)
...jo pozoruju.Kdepakže ty loňské sněhy jsou.No ale nemusí stále pršet musí zatím stačit že aspoň kape.Také už delší dobu vyhlížím dávno avízované kousky.Snad se ještě v 2.pololetí něco objeví. :?
Obrázek
Doufám,že plejádu alpinek v brzké době posílí také šestnástistovka od Kyosha.Zatímco někteří kolegové se těch soliďáckých dávno zbavili,považuju je za poměrně zdařilé snad by prospěl na zadní nápravě poněkud širší rozchod vzhledem k asfaltovému obutí.Na výměnu od renomovaného výrobce je vždycky dost času. ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

racing18 píše:Také už delší dobu vyhlížím dávno avízované kousky.Snad se ještě v 2.pololetí něco objeví. :?
V to taky doufám :)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Mikojan04 píše:Škoda fabia wrc (Janner rally) nemá mít náhodou šotolinové kola?Kde jsem tento model viděl měl jen šoto kola,bud jsou 2varianty nebo to má kolega Hurvajs upravený.Mě osobně se spíš líbí asfaltový kola než šotolinový na wrc.
Máš pravdu,kola mám upravené.Ty puvodní kola jakoby "hřebíková" byli hrozné.Jinak s hřebama myslím jeli celý závod,ale před startem a na slavnostním startu ty asfaltové kola měli. ;)
ObrázekObrázek
Obrázek

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

Asfaltový kola jí sluší.Ty hřebíkové mě odradily od kupu tohoto modelu.A od koho je vůbec model upraven?Air design ho v nabídce neměl.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

od Špacíra http://spacirmodely.wz.cz/ upravoval ještě jednu Fabii WRC 1/18 "zebru" ,jinak dělá jen 1/43 toto byla u něho vyjímka.Udělal jich opravdu jen pár kusu ;)
Obrázek

Fabi

Příspěvek od Fabi »

hurvajs píše:Fabi tak toto bych od Otíka nečekal.Věřím,že by jsi u něho ,ale s reklamací uspěl, ne?? :roll:
Tak konečne po desiatych dňoch mi prišla obálka a obsahovala väčšinu nálepiek ktoré boli na MG poškodené...

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Fabi tak to má být,za deset dní vyřízená reklamace to je super.....Otíkovi tleskám Obrázek
Jinak Bavorák "Bastos" vyprodán,při limitce 300ks se snad ani není čemu divit 8-) http://www.wedge-models.com/catalogo.php?idioma=es

racing18

Příspěvek od racing18 »

No, Libore vyprodán je už notnou chvíli a to krátce po tomto sdělení jež jsem obdržel. Přesto jsem dokázal odolat. ;)
Dear Sir

Please be advised that our first model is nearly exhausted. If you want to buy any please send us the order with the payment as soon as possible.

If you have any doubts don’t hesitate to contact us.

Datováno 15.května

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“