WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Malá ukážka toho čo dokáže vyplodiť OTTO, ešte že si objednávam po dva kusy...

..tak koukám,že sis to totálně vyžral.Asi to dělal nějaký trochu prepitý pracovník 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Fabi tak toto bych od Otíka nečekal.Věřím,že by jsi u něho ,ale s reklamací uspěl, ne?? 

Tiež mi konečne dorazilo MG Metro, bez chybičky takže spokojnosť, zvlášť po tých fotkách od Fabiho som nemal dobré spanie a rozbaľoval som ho s obavami.....

...u mne jedno boční sání na okně upadlé. 

-
Tak to jsi na tom byl líp jak já,u mne obě sání a obě zástěrky,ale už jsem to tam nalepil zpět a je to ok.racing18 píše:...u mne jedno boční sání na okně upadlé.
hlavne nelepiť sekundovym lepidlom číre diely lebo mozu vzninut "zahmlenia" od vyparov z lepidla 

modrý Mondial, pekný Mondial 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
U mě Metro jako u Maroše taky bez chyby . Je to opravdu krááásný speciál 

Tak já se taky připojím do debaty , ale naštěstí mi chybělo jen jedno sání a to zase není taková hrůza.
Ale řekl bych,že už by to pomalu ten Ota měl vychytat.Už to není ani první ani druhý model který dělají.
Anebo ať k tomu rovnou dávají lepidlo a náhradní obtisky.
Ale řekl bych,že už by to pomalu ten Ota měl vychytat.Už to není ani první ani druhý model který dělají.
Anebo ať k tomu rovnou dávají lepidlo a náhradní obtisky.
-
tak ono je tam to sání přilepené jan na kapičkách toho lepidla,takže díky kvalitám závodníku s kamionama a podobným individualitám za volantem se pak musí brzdit natvrdo a pak se sem tam ty balíky hold posouvají a na závěr naše kvalitní D1 a je výsledek hotov dřív než by jsme si mysleli. Ale odpadlé sání nebo zástěrky jsou banalní záležitost par kapek lepidel a je to,horší jsou pak ty zmršené decály,ty neopravíš,pokud nemáš sadu jiných,aby jsi je nahradil.