Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Některé modely jsou udělány dobře, některé jsou horší. Kolikrát jsou upatlané lepidlem a nebo když je model OK, tak má dané boční lišty na prd a kazí to. Ale už se většinou snaží, ne jak ze začátku.
Přehled nových modelů zn. Porsche v mé sbírce, přírůstky za rok 2011. Není toho tolik, co vloni, zato přibyly dlouho sháněné modely, zejména Gift set Porsche Jaggermeister, 934 RSR TransAm, modely od Spark a poslední 917K č. 19 od Eagles Race, dále pár modelů od AA na předělávky (druhý řádek) a několik novinek.

doufám že letos na tento post nezapomenete a už začnete fotit...

Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
no moc toho u mě nebude,ale aspon něco 
EDIT Prominte pánové nějak jsem se přepočítal.Ted jsem se díval do svého "bonzbloku" a napočítal jsem nějakých 14ks
V době mé letošní finanční tísni tomu nějak ani nemužu uvěřit,ale je to tak 

EDIT Prominte pánové nějak jsem se přepočítal.Ted jsem se díval do svého "bonzbloku" a napočítal jsem nějakých 14ks

Takže sem prispejem aj ja. 
Do mojej "hračkárne" od zaregistrovania na toto fórum pribudli modely na pripojených fotkách, všetky tohtoročné Otíky, bohužial len jeden Wedge, nejaké kúsky ktoré nemali krabicu a tak som ich z provizorných obalov ani nevybaloval...

Do mojej "hračkárne" od zaregistrovania na toto fórum pribudli modely na pripojených fotkách, všetky tohtoročné Otíky, bohužial len jeden Wedge, nejaké kúsky ktoré nemali krabicu a tak som ich z provizorných obalov ani nevybaloval...

Naposledy upravil(a) Fabi dne 22 pro 2012, 22:15, celkem upraveno 2 x.
8 Citroušů dobrý začátek 
ta dodávka Peugeot od Norev se mi fakt líbila bral jsem ji kámošovi...
jestli chceš ještě doplnit Xsaru a C4 tak teď jsou ve výprodeji na small cars...

ta dodávka Peugeot od Norev se mi fakt líbila bral jsem ji kámošovi...
jestli chceš ještě doplnit Xsaru a C4 tak teď jsou ve výprodeji na small cars...
Sbírka modelů Citroën