Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari Testarossa
Před časem jsem na jednom zahraničním foru narazil na celkem podrobné srovnání jednoho sběratele - Testarossa Kyosho x Mattel Elite. A zajímavé bylo, že ač zpracováním detailu atd. hodnotil samozřejmě lépe Kyosho, tak za celkovou tvarovou přesnost dal přednost Elitu. Kyosho prý příliš vypouklá kapota a tak pod. - měl tam i foto originálu a opravdu to tak vypadalo, že má pravdu. Všechny ty rozdíly už si nepamatuji. Co si o tom myslíš ?
Urcite tam musel upozornit na niekolko rozdielov. Elite robi model z roku 1984 a Kyosho z 1990. Vacsina zberatelov si mysli, ze sa jedna o identicky model jedneho vozu, lenze nie.
Foto nie je moje
Foto nie je moje
No to je jasné už podle zrcátek, fotky pěkné.jarek píše:Elite robi model z roku 1984 a Kyosho z 1990. Vacsina zberatelov si mysli, ze sa jedna o identicky model jedneho vozu, lenze nie.
Foto nie je moje
Re: Ferrari
S mým posledním dofoceným přírůstkem FERRARI 512 TR se mi zároveň podařilo dodělat fotky všech mých současných Kyosho FERRARI, takže teď už mám na svém webu nafoceno vše z této kolekce, co mám. Samozřejmě tam ještě pár kusů, po kterých toužím chybí. Třeba 328 GTS nebo 512BB mi ani tak moc neschází. Ale rád bych doplnil ještě starší Daytonu z 1969 a pak Daytonu Competizione, jak klientský vůz, tak některou z verzí z LeMans, nejvíce mě láká No.71 z roku 1974. A především F40 ve verzi Light Weight, na tom už jsem zapracoval, balíček čekám každým dnem. Tak tady je pár ukázek a další na mém webu :
Ještě pár fotek mého posledního přírůstku od Mattel Elite. Je to jedna ze čtyř vyrobených Superameric série II s karoserií Pinin Farina Coupé. Tento model by měl být modelem posledního šasi 0721, ten druhý Mattel v černé barvě by měl být naopak první z těch čtyř šasi 0713, který byl ovšem původně v barvě tmavá červená, dnes v této černé. Nejzajímavější je asi šasi 0717 vystavené v roce 1957 na autosalonu v Paříži a posléze dodané Šáhovi Rezá Pahlavímu do Iránu.
Vozů série II bylo celkem 6, ale ty zbývající 2 měly jiné karosérie.
Vozů série II bylo celkem 6, ale ty zbývající 2 měly jiné karosérie.
Pokud si to nekdo mysli, zak to nejsou sberatele ale looseri!Urcite tam musel upozornit na niekolko rozdielov. Elite robi model z roku 1984 a Kyosho z 1990. Vacsina zberatelov si mysli, ze sa jedna o identicky model jedneho vozu, lenze nie.