Tak asi takto Libore.Drahé je to proto,že všechny firmy automodelů jdou s cenama nahoru a v podstatě zkouší,co my sběratelé jsme schopni ještě akceptovat.A taky proto,že je to RR.
Původní cena byla 119 éček,pak to slevili o dvacku a tak jsem do toho šel.I když podle mě je to tak na úrovni modelů max.do cca 80 Euro.Když bych to měl s něčím porovnat tak je to tak jako běžný Minichamps.Co je plus,tak zvlášť v igelitovým sáčku jsou zrcátka (4 ks) a 2 ks znaky chladiče,takže se nemůže stát,že by jsi koupil tento model s těmato poškozenýma dílama-dodatečně domontuješ.Co mě moc nešlo pod nos,tak jsem měl nedocvaknutý uložení přední nápravy(bylo to jak u T148-podseknutá kola), ale naštěstí to šlo kupodivu lehce docvaknout.Pak jsem ještě musel usadit levý bok zadního nárazníku.Jinak ještě má tento model poněkud širší pneu,než v reálu.Slícování kapot a dveří je dobré,nepatrně hůře je na tom přední kapota,ale jen nepatrně.Paragon je nová firma,tak ještě musí trochu zapracovat na zkvalitnění finální montáže.
Tak snad to takto stačí