Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
co chceš jako srovnávat-AA je AA a Norev je s tímto kouskem tak na úrovni PMABaRT píše:dočkáme se tvého srovnání?

Předpokládám, že máš na mysli PMA tak 10 let nazpátek, jednak AA už není co býval, PMA je v některých modelech dosti před AA, pominu li Signature series. Já mám celkově taky raději AA než PMA, ale podle mě patří do stejné kvalitativní kategorie. Ty jsi velký fanoušek AA, ale přijde mi, že jsi k AA až dosti nekritický.sva57 píše:co chceš jako srovnávat-AA je AA a Norev je s tímto kouskem tak na úrovni PMA
Pro mě byl AA taky modlou, ale když přestali dělat otevírací modely které mě nejvíce zajímaly a přišli detailní kousky z Číny (a ta poslední produkce je opravdu super) tak trochu podle mě zaspali...
Sbírka modelů Citroën
Moje řeč, AA s neotevíracími modely prostě bojkotuji. Čínu nemám rád tak nějak všeobecně, ale bohužel dnes už je to všechno z Číny, ať přímo nebo nepřímo, takže nic proti......... bohuželBaRT píše:Pro mě byl AA taky modlou, ale když přestali dělat otevírací modely které mě nejvíce zajímaly a přišli detailní kousky z Číny (a ta poslední produkce je opravdu super) tak trochu podle mě zaspali...

S tvým záběrem si to můžeš dovolit, ale pokud od nich proti jejich Citroënu Xsara a C4 WRC stojí Solido a Sunstar + Bburago tak si je ignorovat dovolit nemohu 

Sbírka modelů Citroën
Takže takto:až si koupíš Dalibore 911 1964,nebo GT-R R35,nebo i třeba 928,tak uznáž,že AA jde v kvalitě zpracování a detailnosti dopředu.Dali.B píše: Předpokládám, že máš na mysli PMA tak 10 let nazpátek, jednak AA už není co býval, PMA je v některých modelech dosti před AA, pominu li Signature series. Já mám celkově taky raději AA než PMA, ale podle mě patří do stejné kvalitativní kategorie. Ty jsi velký fanoušek AA, ale přijde mi, že jsi k AA až dosti nekritický.
Zajímalo by mě,v jakých modelech je PMA před AA ? Snad nemyslíš ty příšerně předražené Bentleye s plastovýma sedadlama ? Pokud vezmu stejné modely od PMA
a AA,tak není co řešit-např P 996 a 997 je toho typický příklad.Mám spoustu modelů od PMA a AA a mohu zodpovědně říct,že AA je o stupínek výš.
No a že ignoruješ neotvírací modely-s firem,které tyto modely vyrábí do cenové relace 3000 kč je na tom AA nejlépe-i když bych byl taky radši taky za otevírací modely. Ale např Bentleye Speed 8,i když jsou uzavřené,jsou prostě super
To je jasné, než Solido, tak raději AA bez otvíracích dílů.
Bych to rozšířil-než Solido,nebo Sunstar Platinum, tak raději AA bez otvíracích dílů.Dali.B píše:To je jasné, než Solido, tak raději AA bez otvíracích dílů.

Nebereš v úvahu jednu zásadní věc. AA, které Ty sbíráš - od 50. let nahoru jsou všeobecně jednodušší na detaily, takže vypracovat takový model je o dost jednodušší. A přesto to AA v podobě neotevíracích dílů odrbává, sází pouze na svou značku. Ale takový Buick Limited Riviera nebo Pontiac Star Chief od Sun Staru z edice Platinum se může svým zpracováním (stěrače, mřížky, kola, interiér, motor) postavit vedle jakéhokoli AA s otevíracími díly a AA "silueta" bez otevíracích dílů je vedle toho jako nedodo. Podívejme se na jiné 3 AA z poslední doby, než jsou ty, které zmiňuješ : Lambo Diablo 6.0 , MB 500 SEC , Dodge Viper SRT-10 - spousta chyb jdoucích napříč všemi modely (nejsou to chyby jednotlivých kusů), ztrácí se celková čistota provedení modelu. Vedle nich jsou Bentleye od PMA (teď mám namysli především 6 1/2 Gurney Nutting nebo 4 1/2 Blower - tedy modely, které nesbíráš) o třídu výš.