Předválečná klasika

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
kult

Re: Předválečná klasika

Příspěvek od kult »

Matěj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matěj »

Mercedes Benz 35PS 1901 Distler 1/18
http://automodely.com/index.php?page=de ... 65&group=0
Mercedes Benz Simplex 1902 Distler 1/18
http://automodely.com/index.php?page=de ... 65&group=0
Cadillac Tudor De Luxe 1932 Sunstar 1/18
http://automodely.com/index.php?page=de ... 14&group=0
Maybach DS8 Zeppelin 1932 Anson 1/18
http://automodely.com/index.php?page=de ... 63&group=0
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Matěji, prosím Tě, jak bys zhodnotil Distlery? Před časem jsem o nich uvažoval, ale nejsem si jistý kvalitou a detailnosti propracování. K čemu by se to tak dalo přirovnat? Díky.

Matěj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matěj »

No asi takový lepší minichamps nebo Autoart, ale někdo by zhodnotil jinak. Některé části jsou lépe zpracovány, některé hůře. Ale nikdo jiný tyto modely nedělá v 1/18.
Obrázek

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Já ani nic jiného nesbírám :lol: Jen ještě nemám vše pěkně nafoceno

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To je Maybach Zeppelin DS8 od Ansonu, že jo.

jarek

Příspěvek od jarek »

Vsetko su to nadherne modely a pokupoval by som najradsej co by sa dalo, ale mam problem s kvalitou spracovania interierov a aj v motorovych priestoroch to nie je ziadna slava. Velmi sa ale tesim na Bugatti od CMC to bude supa.

PS: Dali mas tie dva Maybachy od Signature models? Ako by si hodnoitil kvalitu modelu ako celku a potom jednotlivych casti. Dakujem.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jarku, to víš, Signature Models nikdy nebude jako AutoArt. Pokusím se co nejpodrobněji. Mám pouze cabriolet od Spohna, líbí se mi více a oba jen kvůli jinému typu karoserie asi pořizovat nebudu, ale uvidíme. Kdysi jsem tady roztřídil výrobce modelů podle kvality do 6-ti bodové stupnice. Spousta lidi protestovala, ale pokud dáme CMC=1 , AA=2 , tak Signature Models=3 , 4 nechávám pro běžné Norevy, Welly atd. S tím, že já jsem schopen sbírat pouze 1 až 3 , to co je 4 až 6 by mě už více štvalo než těšilo. Ale obávám se, že Ty jako sběratel zaměřený na Ferrari ( CMC, Exoto ) Tě to neuspokojí. Ale zase srovnání s takovým Mattelem Elite to snese. Takže vedle Royale od Bauera to raději nestavím, ale pokud mi stojí mých cca 15 krásných veteránů od Signature vedle 4 kusů velice pečlivě vybraných od Ricka, je z toho radost. Anson je se svými závěrečnými čtyřmi veterány kapičku výše, u Ricka lze sáhnout pouze po některých modelech (Cadillac, Lincoln, Horch), ty jsou zase trochu níže, ale ještě se vejdou do 3, ostatní produkce Ricka už je 4 až 5. Takže Maybachy : pěkně udělané masky, chromované detaily, kola, slušné sedačky, obstojná přístrojová deska, jednodušší motor. U těchto veteránu je technologie trochu jiná, je třeba překousnout trochu větší panty dveří, dveře po troše snahy zaskočí a dobře lícují. Jde o dvoubarevnou kombinaci, takže se dají najít detailní nepřesnosti při přechodu jedné barvy do druhé. Ale celkově model působí pěkným dojmem. Co je ale u těchto firem kategorie 3 nejdůležitější : :!: možnost výběru při koupi z více kusů. :D
Více fotek Maybacha na mém Photobucketu Dali_photos :

Obrázek

Obrázek

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Obrázek

1932 Ford "3 okna" coupe od Road Legends.
Kola to má hrozné a mám ho rád :oops:

jarek

Příspěvek od jarek »

Dali. Dakujem za fotky aj za bodove zhrnutie kvalit. Aj mne sa, ako som uz pisal, velmi pacia predvojnove klasicke auta. Ale je tu problem, ktory si velmi dobre popisal. Ja sa orientujem skor na niekolko znaciek a tak vybrat Horch, Maybach, Bentley a hlavne Bugatti nie je velky problem. No, ale ak hladam napriklad Lincoln, alebo Jaguar (SS) to by som skakal radostou ak by som ich nasiel. Ale kvalitnych modelov je naozaj ako safranu z tohto obdobia. Tvoja zbierka histrorickych vozov je pekna, uz som si ju prezeral. Dik ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“