"Ameriky"
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: "Ameriky"
Asi trošku úchylné , ale Continentaly Mark III jsem pořídil oba : Convertible + Coupé
A ještě pár dalších obrázků CONTINENTAL Mark III Coupé z roku 1958 včetně krásné repliky originálního prospektu.
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Kolik asi ten "tank" vážil v reálu?Jdu gůglit
Potěšilo mě pánové, že Vás ta obluda zaujala. Pohotovostní hmotnost cca 2300 - 2600 kg dle typu karoserie.
To zase není tak strašné, když to srovnáte třeba se současnou Audi Q7, ta má taky přes 2300kg. Já bych tedy bral toho Lincolna. Ten je tak škaredý až je krásný. Q7 je pouze škaredá.
To zase není tak strašné, když to srovnáte třeba se současnou Audi Q7, ta má taky přes 2300kg. Já bych tedy bral toho Lincolna. Ten je tak škaredý až je krásný. Q7 je pouze škaredá.
staré autá maju svoje čaro v kráse a jednoduchosti...na druhu stranu, ked čelná zrážka tak radsej v Q7
modrý Mondial, pekný Mondial
Sunstar platinová edice je super zpracovaná, mam tři DS a jsem nadšen.
Sbírka modelů Citroën
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Takže,kdyby s tím vyrazila moje ženská s dětmi na nákupy,tak by jí na zpáteční cestu nestačil řidičák...Dali.B píše:Potěšilo mě pánové, že Vás ta obluda zaujala. Pohotovostní hmotnost cca 2300 - 2600 kg dle typu karoserie.
to je bomba.
Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
http://www.modelyks.wbs.cz
Po dlouhé době se mi zase dostal do ruky fotografietvořící přístroj, tak sem dám pár obrázků
Shelby GT350S (exact detail) + Shelby GT500 (greenlight)
mustangy první generace - 1964 convertible + 1965 fastback, ertl authentics a precision100
chevy nova od GMP a camaro od highway61
garáž snů amerického otce rodiny - do práce a na nákupy expedition (UT models) a na víkend mustang saleen (AutoArt)
Shelby GT350S (exact detail) + Shelby GT500 (greenlight)
mustangy první generace - 1964 convertible + 1965 fastback, ertl authentics a precision100
chevy nova od GMP a camaro od highway61
garáž snů amerického otce rodiny - do práce a na nákupy expedition (UT models) a na víkend mustang saleen (AutoArt)
MERCURY Park Lane Convertible (1959)
SunStar Platinum Collection
SunStar Platinum Collection