BaRT píše:
Mini: občas to levnější firmy také dělají když jezdci nechtějí platit licenci, třeba Xsara s variantami na LOEBa je běžná čínská záležitost.
jj Bart to řekl za mě a přesně,stačí zaměnit nebo vynechat jedno písmeno Jestli máš toho Kupra v 1/18,proč jsi ho nevzal raději od Kyosha,ten vypadá super a viděl jsem ho i za rozumnou cenu kolem 1500Kč
ad Trabi ještě jsem na jednom foru našel že model není čistý SunStar ale Vitesse (starší kousky na eBay jsou v obalech a popisech na podvozku Vitesse) a SunStar pouze pokračuje v jejich výrobě pod svoji značkou...
Tohle mě dostalo, za tento paskvil nemůže ani výrobce, ale zručný prodejce,
Bežný Furgon C4 F (Solido 1/18) opatřil dvěmi samolepkami a soudky které má ze stavebnic (Praga 1/24) a udělal červenou pivní dodávku...
Původní civilní verze C4 F červený Furgon:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Úprava ala Mac Models Praha:
a zdroj Praga 1/24:
Nevím zda to štve jen mě, úpravy výrobců třeba WRC verze oceňuji můžete mít České posádky atd., ale tohle je prostě paskvil, neexistující verze i debilita se sudy na zahrádce...
Upravená verze +40Kč , tj za 790kč, červenou mají za 750Kč. C4F koupí asi v DE za 17Euro ve výprodeji (cena k 15.1.)
1) jeden kolega sběratel si ho právě koupil (je již v důchodu tak mu nebudu říkat co má) nemá moc peněz a musí více zvažovat než my.
2) Soudky ti naloží dovnitř
3) Upravil majitel Mac a na dotaz o modelařině mimo jiné napsal:
protože velmi podobná karoserie neověřené a dnes asi neověřitelné značky
skutečně kolem Plzně jezdila, někdo říká peugeot, někdo praga či skutečně
citroen, možná fiat 614, vypadalo to hrozně podobně
A model je vážne na světe.Asi nová sérii "Jedna babka povídala" .Další model bude avie v barvách francouzské policii, když to vypadá přece úpně stejně jako saviem .
Lituji toho kdo si to koupí, jelikož očekává model podle skutečnosti a dostane neověřený blaf...Prodejce by se měl stydět .