Le Mans aj.
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Le Mans aj.
Tohle jsem našel na Aukru, zda se mi to jako dobrá cena.
http://www.aukro.cz/item935851712_p908_ ... _2007.html
http://www.aukro.cz/item935851712_p908_ ... _2007.html
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
měl bych dotaz na znalce Le Mans modelů- dělá někdo loňského vítěze Peugeot 908 Hdi (Gene / Wurz / Brabham) a případně Lolu Aston Martin 007 (Charouz/Enge/Mucke)? Lolu jsem teď koukal, že by měl dělat Norev.... můj strejda právě vítěze Le Mans sbírá a já vybírám co koupit k narozeninám
P 908 HDI(Gene/Wurz/Brabham) dělá Norev,ale je to špatný model-je to vlastně verze 2007,akorát v barvách 2009.Tento model má dělat ještě PMA a ten by měl být vpořádku.sashator píše:měl bych dotaz na znalce Le Mans modelů- dělá někdo loňského vítěze Peugeot 908 Hdi (Gene / Wurz / Brabham) a případně Lolu Aston Martin 007 (Charouz/Enge/Mucke)? Lolu jsem teď koukal, že by měl dělat Norev.... můj strejda právě vítěze Le Mans sbírá a já vybírám co koupit k narozeninám
Lolu 007 má dělat jak Norev ,tak Autoart.Takže tady je taky jasná volba

Nebo mu kup to Rondeau.Je to vítěz 1980 a suprově provedený model(i když neotvírací)
Ještě doplnění pro Sashu-Peugeot 908 HDI -vítězný vůz z Le Mans 2009 od PMA by měl být v prodeji už teď v březnu 

Vítězné vozy z Le Mans v mé sbírce
1954 FERRARI ...........................................................................................1970 PORSCHE

1973 MATRA.............................................................................................1974 MATRA

1978 ALPINE RENAULT..................................................................................1980 RONDEAU

1982 PORSCHE...........................................................................................1983 PORSCHE

1988 JAGUAR.............................................................................................1991 MAZDA

1992 PEUGEOT............................................................................................1994 DAUER PORSCHE

1998 PORCHE..............................................................................................1999 BMW

2000 AUDI..................................................................................................2001 AUDI

2002 AUDI..................................................................................................2003 BENTLEY

2004 AUDI..................................................................................................2005 AUDI

2006 AUDI..................................................................................................2007 AUDI

2008 AUDI..................................................................................................2009 PEUGEOT

Ostatní vozy z Le Mans zde :
1954 FERRARI ...........................................................................................1970 PORSCHE
1973 MATRA.............................................................................................1974 MATRA
1978 ALPINE RENAULT..................................................................................1980 RONDEAU
1982 PORSCHE...........................................................................................1983 PORSCHE

1988 JAGUAR.............................................................................................1991 MAZDA

1992 PEUGEOT............................................................................................1994 DAUER PORSCHE
1998 PORCHE..............................................................................................1999 BMW

2000 AUDI..................................................................................................2001 AUDI

2002 AUDI..................................................................................................2003 BENTLEY

2004 AUDI..................................................................................................2005 AUDI
2006 AUDI..................................................................................................2007 AUDI
2008 AUDI..................................................................................................2009 PEUGEOT
Ostatní vozy z Le Mans zde :
-
Přestože závodní vozy nejsou mým šálkem kávy, musím uznat, že takto pohromadě to vypadá prostě úžasně 

Paráda, jenom ten RACING místo Rothmans mě štve - zákaz tabákové reklamy beru, ale na modelech je to hrozný 

Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/