A taky samozřejmě double foto GT1 LeMans 1996 + GT1 USRRC 1998 :

Tady je to spíše, kvůli těm sportovním chladným barvám : bílá, stříbrná, černá. Když jsem 993 GT1 kupoval kdysi dávno ve Světě modelu, měl jsem za to, že opravdu kupuji silniční verzi. Ten model 993 GT1 od UT je stejně takový divný. Všude se ten model prezentuje jako Street version, myslím si, že i UT to zamýšlelo jako silniční verzi. Na rozdíl od závodních verzí nemá anténu. Ale zjednodušili si to, protože už měli formu na závodní gt1 a tak se vykašlali na dodělání druhé sedačky a nechali tam i ty spodní světlomety. Už jsem i přemýšlel, že se ho zbavím, když je to takový závodněxsilniční hybrid, ale ta kombinace dvou GT-jedniček bílá-černá se mi strašně líbí. A tak se utěšuju, že třeba jeden z těch exemplářů mohl mít i ty světlomety a třeba si někdo vyndal sedačkulazard píše:Zatimco GT2 a cerna GT1 jsou skutecne silnicni verze, tak bila GT1 je zavodni verze bez polepu. To Ti nevadi davat dohromady hrusky s jabkama?
Vetsima firem vyravejici modely vezme zavodni auto a neda na neho nalepky a nezve to "street version" i kdyz to zadna silnicni verze neni.Všude se ten model prezentuje jako Street version,