Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche

Příspěvek od Dali.B »

A ještě pár dalších fotek mé nejnovější 911/996 GT1 USRRC 1998.
A taky samozřejmě double foto GT1 LeMans 1996 + GT1 USRRC 1998 :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

PORSCHE 997 GT3 RS 2010 , 2007 a 996 GT3 RS
Obrázek
Obrázek
GT3 RS 2010 a 2007
Obrázek
..civilní verze GT3 v mé sbírce
Obrázek
Další verze GT3 v závodních úpravách + další Porsche zde:
http://automodely.net/znacky/PORSCHE

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A další fotky mého posledního přírůstku : 911 993 GT2 od UT models

Obrázek

Obrázek

A společné fotky s Carrerou RS :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A další společné foto GT2 + GT1 :

Obrázek

Obrázek

lazard

Příspěvek od lazard »

Zatimco GT2 a cerna GT1 jsou skutecne silnicni verze, tak bila GT1 je zavodni verze bez polepu. To Ti nevadi davat dohromady hrusky s jabkama? :lol:

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dušane ovoce jak ovoce ne?? Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

lazard píše:Zatimco GT2 a cerna GT1 jsou skutecne silnicni verze, tak bila GT1 je zavodni verze bez polepu. To Ti nevadi davat dohromady hrusky s jabkama? :lol:
Tady je to spíše, kvůli těm sportovním chladným barvám : bílá, stříbrná, černá. Když jsem 993 GT1 kupoval kdysi dávno ve Světě modelu, měl jsem za to, že opravdu kupuji silniční verzi. Ten model 993 GT1 od UT je stejně takový divný. Všude se ten model prezentuje jako Street version, myslím si, že i UT to zamýšlelo jako silniční verzi. Na rozdíl od závodních verzí nemá anténu. Ale zjednodušili si to, protože už měli formu na závodní gt1 a tak se vykašlali na dodělání druhé sedačky a nechali tam i ty spodní světlomety. Už jsem i přemýšlel, že se ho zbavím, když je to takový závodněxsilniční hybrid, ale ta kombinace dvou GT-jedniček bílá-černá se mi strašně líbí. A tak se utěšuju, že třeba jeden z těch exemplářů mohl mít i ty světlomety a třeba si někdo vyndal sedačku :lol:

lazard

Příspěvek od lazard »

Všude se ten model prezentuje jako Street version,
Vetsima firem vyravejici modely vezme zavodni auto a neda na neho nalepky a nezve to "street version" i kdyz to zadna silnicni verze neni.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Mě osobně to vůbec nevadí,že Dali fotí GT1 993 ,GT1 996 a GT2-moc to těmto modelům vedle sebe sluší a v případě 993 a 996 je vidět evoluční vývoj.
Spíš by mě vadilo ve sbírce,když bych sbíral sportovní,závodní a cestovní vozy, a míchal to s traktorama,popř.měsíčním modulem a přepravníkem.
To jen tak na okraj ;)

xpool

Příspěvek od xpool »

Zdravím pánové,
chci si pořídit model Porsche 1:18 silniční model a volím si výrobce. Záleží mi hlavně na kvalitě (přednostně exteriéru, ale musí být také minimálně otevíratelný), cena je až na druhém místě a pak aby výrobce měl slušný sortiment modelů Porsche. Po pročtení několika témat na tomto fóru jsem došel k závěru, že nejlepší kvalitu toho co hledám, splňují modely od výrobce Auto Art a Norev. Chtěl bych se zeptat, který podle vás má modely lépe propracované? Nebo pokud jsem nějakého lepšího výrobce přehlédl, tak kdo by to podle vás byl?
Pool

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Co se týká kvality,tak kromě řady 997,která je ještě jakž-takž snesitelná,tak ostatní Porsche od Norevu moc dobrou úroveň určitě nemají-jsou spíše hodně podprůměrné.Pokud chceš mít ale tyto modely od jednoho výrobce,tak určitě AA je dobrá volba.Případné doplnění kvalitníma modelama od Exota řady 934,935 ;)
Jinak pro inspiraci mrkni sem na můj web:
http://automodely.net/znacky/PORSCHE

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“