WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Musím ale uznat, že některé fotky skutečného auta ukazují to, že kola byla opravdu mírně "utopená". A to přední i zadní. Problém modelu je, podle mě, hlavně v těch zadních discích a mírně menších pneumatikách.
Jde především o boční profil pneu, který je extrémně nízký.
Přesně tak. Ten nízký boční profil kol modelu. Ten jsem opomněl zmínit.
Zdravím.
Opravená (zvýšená) přední část střechy+prodloužené přední sloupky modelu Š 130 RS FOX 18 1:18.
Opravená (zvýšená) přední část střechy+prodloužené přední sloupky modelu Š 130 RS FOX 18 1:18.
Pekne.
Presne kvôli tomuto detailu som si 130 RS od FOXu/AirDesignu nekúpil.
Presne kvôli tomuto detailu som si 130 RS od FOXu/AirDesignu nekúpil.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Díky. A já jsem zase model stotřicítky FOX18 1:18 zakoupil a vůbec jsem si té špatně provedené střechy ani moc nevšiml. Prostě jsem ji chtěl mít a zaregistroval jsem to až později, když jsem tuto Š 130 RS googlil jak vypadá v originále. A od té doby jsem pořád přemýšlel, jak to upravit. No a takhle to nakonec "dopadlo".
Naposledy upravil(a) sběratel dne 10 pro 2024, 22:04, celkem upraveno 1 x.
Zdravím. Skla řeším úplně jednoduše. Na papír nakreslím a vystřihnu šablony skel podle tvaru na modelu. A pak překreslím na průhlednou fólii (mám jich doma dost a různé tloušťky). Vystřihnu, obrousím a hotovo. Přední sklo v teplé vodě natvaruji do oblouku. Vše předem vyzkoušeno. U těchto modelů z resinu jsou z takových fólií řešena všechna okna (jsou z tenké průhledné fólie a na modely nalepená a dají se lehce prohnout tlakem prstů). A na model nalepím lepidlem, které používají modeláři, ne vteřinovým. Vteřinové zanechává na fólii mlhu. A v předních bočních sklech před přilepením vyříznu otvory. To je asi vše ke sklům.
Foxova Š130 RS má chyby, ale hoci rally 1:18 už nezbieram, tak si neviem predstaviť, že by mi táto legenda v zbierke chýbala. Samozrejme z Monte 77 a plus ďalšie tri farebne vydarené verzie. Keď niekto urobí jej lepší model, tak zvážim výmenu.
No a dnes mi práve prešla rukami jej okruhová verzia. Síce je toto rally-zložka, no hádam jedna foto cesťáku zložku nezrúti.
No a dnes mi práve prešla rukami jej okruhová verzia. Síce je toto rally-zložka, no hádam jedna foto cesťáku zložku nezrúti.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Vlado za mě za ty peníze katastrofa Tohle nemá s okruhovkou nic společného. ACL už bohužel není to co bývalo, připadá mi ,že už chce taky jen vytřískat peníze , kde to jde.