WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
Vláďo měli ho ve slevě za nějakých 3000 i s poštou. Ixo mi připadá móóc dlouhé,a moc přiťáplé, to už radši Solido. Ale to mi zase připadá dost hračkoidni , ale podle mě furt tvarově lepší jak Ixo
Ahoj. Libore, tak ta cena Ti vyšla výborně, protože modely rally aut TopSpeed se prodávají za asi 5 000 plus 2 stovky.
Mám ale taky zkušenost s modelem rally auta TopSpeed a nebyla úplně dobrá. Byl to také Ford Puma WRC za cenu 5 300. Podle fotek opravdu moc pěkný a tvarově hodně dobrý. Ale po rozbalení na něm chyběly nápisy výrobce pneu PIRELLI v zadní části modelu, plato s logem Italské rally na zadním okně a červené zbarvení na dvou místech rovněž v zadní části modelu. A přitom na fotkách modelu na tom e-shopu tohle vše bylo. Nechtělo se mi shánět nové nálepky a platit další výdaje a tak jsem model vrátil s vrácením platby. Ten stejný model IXO tohle všechno má a navíc ještě i zrcadlová boční okna jako originální auto.
Nemyslím si, že to tak je u všech modelů TopSpeed, ale tohle je moje zkušenost.
Byl bych rád, kdyby se tady i někdo další podělil o své zkušenosti s modely TopSpeed, pokud je vlastní.
Mám ale taky zkušenost s modelem rally auta TopSpeed a nebyla úplně dobrá. Byl to také Ford Puma WRC za cenu 5 300. Podle fotek opravdu moc pěkný a tvarově hodně dobrý. Ale po rozbalení na něm chyběly nápisy výrobce pneu PIRELLI v zadní části modelu, plato s logem Italské rally na zadním okně a červené zbarvení na dvou místech rovněž v zadní části modelu. A přitom na fotkách modelu na tom e-shopu tohle vše bylo. Nechtělo se mi shánět nové nálepky a platit další výdaje a tak jsem model vrátil s vrácením platby. Ten stejný model IXO tohle všechno má a navíc ještě i zrcadlová boční okna jako originální auto.
Nemyslím si, že to tak je u všech modelů TopSpeed, ale tohle je moje zkušenost.
Byl bych rád, kdyby se tady i někdo další podělil o své zkušenosti s modely TopSpeed, pokud je vlastní.
A ještě jsem zapomněl, že na modelu chyběly SPZky, takže to jsou celkem čtyři nedostatky. Myslím, že většině sběratelů by tohle mohlo vadit.
U mé stratosky (a nejenom u mé) chybí také jeden dekál, ale ne vracel jsem ho. S tím nikdo nic nenadělá. Reklamace byla marná. Je to výrobní nedostatek.
Ahoj Racing18.
Chtěl bych se zeptat, který dekál Ti na Lancia Stratos (viz foto) chybí? Jsou to ty dva nad zadními blatníky, které na fotce origo auta z RAC Rallye 1974 jsou? A nebo Ti chybí Marlboro na zádi auta? Na rallye Tour de Corse 1974 tyto nálepky nad zadními blatníky Lancie nebyly, na Lancii z RAC Rallye 1974 (foto) byly. Oni totiž tenkrát loga některých sponzorů lepili na auta soutěž od soutěže jinak. A obtisky Marlboro jsou k modelu (je to nejspíš Minichamps) přiloženy.
Chtěl bych se zeptat, který dekál Ti na Lancia Stratos (viz foto) chybí? Jsou to ty dva nad zadními blatníky, které na fotce origo auta z RAC Rallye 1974 jsou? A nebo Ti chybí Marlboro na zádi auta? Na rallye Tour de Corse 1974 tyto nálepky nad zadními blatníky Lancie nebyly, na Lancii z RAC Rallye 1974 (foto) byly. Oni totiž tenkrát loga některých sponzorů lepili na auta soutěž od soutěže jinak. A obtisky Marlboro jsou k modelu (je to nejspíš Minichamps) přiloženy.
Je to TdC od Minichamps a chybí Marlboro na z. čele jak je patrné z fota. Výrobce ho nedodal ani u Triple9. Ostatní přiloženy byly.
- Přílohy
-
- 466837497_2041837829607585_25525632866448659_n.jpg (19.92 KiB) Zobrazeno 13 x
Jj, je to tak. Obtisky Marlboro na záď modelu u Minichamps chybí. Škoda je, že je u něho jiný typ písma, než u těch ostatních nápisů Marlboro. Protože ten klasický typ písma reklamy Marlboro na obtiscích vlastním. I když trochu větší.