WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
Chlapi no škoda, že jste ty Fabie pustili cena je dnes už fakt jen za "seriový" model pěkně vysoká. Já měl ještě tehdy nakoupeno něco na předělávky tak teď dělám ještě Krestu z Dojču a Heatha zebru.
Jinak tohle se mi poštěstilo na konci léta když jsem si chtěl vyfotit jeden model., aneb zelený fanoušek rally z říśe hmyzu (omlouvám se je to 1:24 , ale v sekci 1/24 by to asi zapadlo, tak to dávám tady) ]
Jinak tohle se mi poštěstilo na konci léta když jsem si chtěl vyfotit jeden model., aneb zelený fanoušek rally z říśe hmyzu (omlouvám se je to 1:24 , ale v sekci 1/24 by to asi zapadlo, tak to dávám tady) ]
Focus paráda, ale ten zelený žrút Fordov nemá chybu!
Zdravím sběratele modelů aut rally, resp. WRC.
Rád bych se touto cestou zeptal, jaké máte zkušenosti s kvalitou nedávno zakoupených modelů rally aut. Jedná se mi o dražší kusy v ceně přes 5 000,- Kč např. výrobce Kyosho a AutoArt (u AutoArt Audi Quattro S1 v ceně 7 000,- Kč). Já jsem si letos pořídil tohle Audi Quattro S1 a byl jsem nucen jej vyměnit kvůli nekvalitnímu polepu jedné části. U jednoho kusu od Kyosho (přes 5 000,- Kč) zase chyběla jedná součástka a to nejspíš od výrobce. Další kus od Kyosho má špatné umístění dvou potisků (levá a pravá strana modelu to má jinak).
Na konec ještě model, který nebyl tak drahý, ale jedny že dvou otevíracích dvířek nejdou dovřít. A k tomu špatné připevnění jedné strany zadního křídla, které je tímto dost zkřížené (to není model auta rally, ale auta z LeMans).
Ve třech případech jsem model reklamoval, jeden si opravím. Vše zakoupeno letos.
Děkuji za pozornost.
Rád bych se touto cestou zeptal, jaké máte zkušenosti s kvalitou nedávno zakoupených modelů rally aut. Jedná se mi o dražší kusy v ceně přes 5 000,- Kč např. výrobce Kyosho a AutoArt (u AutoArt Audi Quattro S1 v ceně 7 000,- Kč). Já jsem si letos pořídil tohle Audi Quattro S1 a byl jsem nucen jej vyměnit kvůli nekvalitnímu polepu jedné části. U jednoho kusu od Kyosho (přes 5 000,- Kč) zase chyběla jedná součástka a to nejspíš od výrobce. Další kus od Kyosho má špatné umístění dvou potisků (levá a pravá strana modelu to má jinak).
Na konec ještě model, který nebyl tak drahý, ale jedny že dvou otevíracích dvířek nejdou dovřít. A k tomu špatné připevnění jedné strany zadního křídla, které je tímto dost zkřížené (to není model auta rally, ale auta z LeMans).
Ve třech případech jsem model reklamoval, jeden si opravím. Vše zakoupeno letos.
Děkuji za pozornost.
Ještě bych dodal, že prodejci byli vstřícní a modely mi slíbili vyměnit, ale je potřeba modely znovu zabalit a odeslat, což je v každém případě určité zdržení.
Zdravím všechny sběratele a budu rád za každý příspěvek k tomuto tématu.
Zdravím všechny sběratele a budu rád za každý příspěvek k tomuto tématu.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, asi jsem měl štěstí, u mě AArty i Kyosha vždy v pořádku . Pokud máš fota těch nedostatků rád mrknu jak se jim to "povedlo"
Ahoj. Posílám fotky špatného potisku jmenovek na Subaru Kyosho
Ahoj. Ano, jmenovky jsou správné, ale jejich poloha na obou stranách tedy stejná není. To je to, na co jsem poukazoval a je to patrné vzhledem k tomu obrysovému světlu, které je pod jmenovkami. Mám ještě druhé Subaru Impreza Kyosho, rok 1995, jezdec Sainz a tam je to na obou stranách modelu natištěno stejně. Jmenovky jsou provedeny tampotiskem, nikoliv obtisky.
No áno, mohlo to byť lepšie...,ceny idú hore a kvalita dole...
Prodejce mi slíbil zkontrolovat jiný model s tímto problémem, poslal fotky tohoto místa a bylo to snad ještě horší. Zřejmě u této verze Subaru měli špatně nastavený potisk. Model jsem si tedy ponechal, ať tím prodejce nedehonestuji a pokusím se s tím něco udělat pomocí obtisků, které jsem si objednal na e-bayi.