Novinky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Novinky
Musím říct, že mě Norev příliš nepotěšil. Rád bych do sbírky pořídil BX a nejraději mám ty úplně nejobyčejnější verze. Moc se mi líbí BX Digit co vydali...
...ale nechápu, proč v tak velmi limitované edici. Ani jsem ho na žádném e-shopu nestačil postřehnout. Nevíte někdo, jestli tuhle verzi nevydají v nějaké větší sérii třeba alespoň v jiné barvě?
...ale nechápu, proč v tak velmi limitované edici. Ani jsem ho na žádném e-shopu nestačil postřehnout. Nevíte někdo, jestli tuhle verzi nevydají v nějaké větší sérii třeba alespoň v jiné barvě?
Re: Novinky
Ahoj,
norev vše vydává nejprve v limitě a následně v běžné edici...
tj červená verze 1982 je limitě - poté vyšla červená základní
verze sport 4 oči v limitě - teď vyšla sport tm šedá běžná světla
i DIGIT vyjde v běžné edici
E-shop limity nemají pro jejich vyšší cenu, naposled to vzal tuším fox a limitka Cactuse se tam valí už několi let...
norev vše vydává nejprve v limitě a následně v běžné edici...
tj červená verze 1982 je limitě - poté vyšla červená základní
verze sport 4 oči v limitě - teď vyšla sport tm šedá běžná světla
i DIGIT vyjde v běžné edici
E-shop limity nemají pro jejich vyšší cenu, naposled to vzal tuším fox a limitka Cactuse se tam valí už několi let...
Sbírka modelů Citroën
Dík! To je prima zpráva, už jsem byl nalomenej, jestli neskousnout cenu té limitky a jednu někde nevzít.
spiš otazka kdy bude ted to proste jede a pak zase sucho, norev je v tomto jiny
Sbírka modelů Citroën
Nějaký čekání navíc mi asi vadit nebude. Ani nevím jak je to dlouho, co jsem poprvé viděl, že Norev plánuje to červené BX. Původně jsem ho chtěl, ale vůbec se mi nelíbí jeho kola. Tak si klidně dva-tři roky počkám na další
Kola jsou v realu dobre, ono to nebylo lite kolo, ale plastova poklice ... tak to fakt bylo takové (měl sem na svém)
Sbírka modelů Citroën
A to ne že by se mi snad zdála špatně udělaná, jen se mi prostě nelíbí (ani ta skutečná )
protože nevíš co bylo pod nima....
v té době litá kola byl luxus a plecháč u BX bez žádných otvorů byl ultra hnus....
v té době litá kola byl luxus a plecháč u BX bez žádných otvorů byl ultra hnus....
Sbírka modelů Citroën
Ale to, co má digit, jsou taky poklice, ne? Pak to rozšířím - nelíbí se mi police na červeným, plecháče na červeným, ale poklice na digitu miluju