Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
A je nafocený, naprostá spokojenost, číslo 0515/2000.
Paráda
Tohle byla velmi dobrá koupě. Gratuluji.
Plastové ráfky kol v barvě karoserie těm stříbrným šípům sluší podstatně víc, než hliníkové u reedicovaných modelů.
Tohle byla velmi dobrá koupě. Gratuluji.
Plastové ráfky kol v barvě karoserie těm stříbrným šípům sluší podstatně víc, než hliníkové u reedicovaných modelů.
Mě se ty ráfky líbí obojí, trošku mě mrzí, že tenkrát CMC ještě asi nedělalo řemínky, ten typický doningtonovský řemen přes kapotu by byl prima. Reedice z roku 1939 mají zase pěknější výfuky, ale co z toho, když č.12 je úplně mimo realitu...
čekám na zásilku novinek Solido 1:18
přechod pod OTTOmobile jim prospěl
přechod pod OTTOmobile jim prospěl
- Přílohy
-
- Feuerwehr-Citroen-Type-HY-Solido-S1850013-0.jpg (46.36 KiB) Zobrazeno 79 x
-
- Michelin-Citroen-Acadiane-Solido-S1800406-0.jpg (49.02 KiB) Zobrazeno 79 x
-
- Cochonou-Citroen-2CV6-Solido-S1850021-0.jpg (76.89 KiB) Zobrazeno 79 x
-
- Dolly-Citroen-2CV-Solido-S1850022-0.jpg (43.97 KiB) Zobrazeno 79 x
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
No pěkně to Solidotto rozjelo
A to jsem ještě někde viděl, že bude zelená kachna, co má tu letící kachnu na dveřích
To je pravda, některé ty nové Solida jsou opravdu pěkné, za ty peníze....
Ale řekl bych, že v podvědomí lidí je ta značka stále jako povl, moc se neprodává, ale snad se to časem změní.
Ale řekl bych, že v podvědomí lidí je ta značka stále jako povl, moc se neprodává, ale snad se to časem změní.
Nebylo to tak vždycky. Třeba v 60 - 80. letech minulého stoleti na tom bylo Solido dobře a kolekce Age D' Or byla pojem. Pravda, už je to davno, byla v meritku 1:43, ale věřím, že je porad dost lidí, kteří to pamatuji
Solido bylo v 60-70 letech pojem. Rád vzpomínám na každý nový model do sbírky /1:43/, ať byl v papírové červené nebo pak v novější oranžové /už do ní bylo vidět/ krabičce.Jelikož jsem sbíral převážně závodní modely, bylo potřeba dolepit obtisky, tak jsem si ke každému vybudoval osobní vztah. Sice nedosahují kvalit identických modelů, které v následujících letech vyrobil někdo jiný, ale pořád je mám ve sbírce /třeba i duplicitně/.
Pak se zvrtlo, když přišel nástup nových koleček /alá Bburago/,tamponový potisk /nesmyslný/ a modely v plastových boxech...
Pak se zvrtlo, když přišel nástup nových koleček /alá Bburago/,tamponový potisk /nesmyslný/ a modely v plastových boxech...