Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely Tatra
Já jsem si řekl že tatry v 1:43 budu kupovat jenom od Kadenu, poctivé kovové modely s funkcemi které už se tak nevidí.
V 1:18 si nemohu vyskakovat, jsem rád i za uzavřenou variantu když není nic jiného po ruce.Ale resin nechci.
Jinak k barvě 87, ta stříbrná ji nejvíc sluší.603 zase sluší černá teda až na tříokou variantu tam by se mi líbila i jiná barva.Celkem nechápu proč se foxtoys nerozhodl pro jinou sekundární barvu k černé a místo toho bude zase červeno bílá verze jako měl BoS.Asi si zajedu po uvedení do černé růže na porovnávačku barev.
V 1:18 si nemohu vyskakovat, jsem rád i za uzavřenou variantu když není nic jiného po ruce.Ale resin nechci.
Jinak k barvě 87, ta stříbrná ji nejvíc sluší.603 zase sluší černá teda až na tříokou variantu tam by se mi líbila i jiná barva.Celkem nechápu proč se foxtoys nerozhodl pro jinou sekundární barvu k černé a místo toho bude zase červeno bílá verze jako měl BoS.Asi si zajedu po uvedení do černé růže na porovnávačku barev.
-
Tady je budou mít dokonce za 1250 KčOndra píše:Teda Tatra 87 za 1300kč to jsou silné zbraně, jsem zvědav jakou cenu nasadí foxtoys u 603.Já vím dvě rozdílná auta, ale je to tatra a uzavřený kovák.
Každopádně předobjednáno.Když jsem viděl fotky před půlrokem tak jsem si myslel že to bude resin, naštěstí není.
Jen doufám že se do budoucna dočkáme i jiných tater od MCG.77 nebo tatraplán bych bral.
http://www.modely-auticka.cz/cs/priprav ... black.html
http://www.modely-auticka.cz/cs/priprav ... -1937.html
Tak 50 korun navíc mě nezabije, stejně bych přeplatil na poště a beru toho víc a svět autíček mám osvědčený a dá se domluvit s majitelem.
Sbírka modelů Citroën
Tak pokud ten model stojí do tří tisíc, tak jaký je rozdíl mezi tím jestli to je resin nebo kovák ? Já jsem překvapený jak je ta BoSácká T603 pěkná a že je resinová, to je mi tak říkající fuk, protože to je Tatra 603 a jak tu někdo říkal, ty proporce jsou trefené skvěle. A když vidím co se vyhrnulo agilních firmiček, s rozumnými cenami, tak najednou neřeším jestli to je resin, kovák, otevřené, nebo otvírací. Tuhle jsem někde zahlédl Rolls Royce, v resinu 1/18 za 1450, od Kyosha chtěj za Rollse (nového) 6000Kč. Velcí výrobci už neví co za modely chtít a tak jen houšť a dík za menší štiky v rybníce, které ceny protlačí někam k těm 3000.Ondra píše:Já jsem si řekl že tatry v 1:43 budu kupovat jenom od Kadenu, poctivé kovové modely s funkcemi které už se tak nevidí.
Však uznejte - tatra 87 za 1250 ? To je sen !
Nevíte někdo, ta Tatra 87 to je vlastní iniciativa toho výrobce MCG, či jak se jmenuje? Nebo si to u něj předobjednal nějaký český shop?
Také by mě zajímalo, jak to s tím modelem "87" je, a jestli by se nedala vyrobit jiná barevná varianta.
Dcera ji měla na svatbě, mohla mít stříbrnou, ale vybrala si modrou metalízu, vím, že je to "nesmysl", ale byla překrásná, takovou barvu, kdyby tak udělali, nebo jí někdo perfektně přestříkal, to by bylo něco.

Dcera ji měla na svatbě, mohla mít stříbrnou, ale vybrala si modrou metalízu, vím, že je to "nesmysl", ale byla překrásná, takovou barvu, kdyby tak udělali, nebo jí někdo perfektně přestříkal, to by bylo něco.

MCG je společnost pro ModelCarWorld TJ tatru si nechal vyrobit německy eshop pro sebe.
Proto MCG ma hodně vozidel a vázaných na Německo
Proto MCG ma hodně vozidel a vázaných na Německo
Sbírka modelů Citroën
Tak je pár modelářů co dělají z kováků zbrusu nové modely, takže určitě by tu tatrovku šlo přestříkat, jen to chce rozebrat a samo dobrou barvu a airbrush pistoli. Určo by to někdo za úplatu dal.