Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Nákup u Foxe:
Sunstar
GREEN LIGHT
GREEN LIGHT
Sunstar
GREEN LIGHT
GREEN LIGHT
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Copak budeš generálkovat traboše??
Šedý trabi půjde do světa - modrý se mi více líbí a věci do garáže sem dlouho zvažoval a teď se 40% slevou bylo rozhodnuto
Sbírka modelů Citroën
Norev 1:18 Citroen ID 19 Break 1967
Norev 1:18 Panhard 24 CT 1964
Sunstar 1:18 Citroen Xsara WRC No.14, Rally Germany 2006 Gardemeister/Honkanen
Norev 1:18 Panhard 24 CT 1964
Sunstar 1:18 Citroen Xsara WRC No.14, Rally Germany 2006 Gardemeister/Honkanen
Sbírka modelů Citroën
Jelikož mi zbývá místo na posledních pár modelů v 1:18 tak popořadě co plánuji koupit.
Od abrexu 110R v 1:18 ve žluté barvě protože už asi model konečně u nich uzrál , Lamborghini Centenario od Maista v úpravě exclusive, Ferrari FxxK od Bburaga v signature verzi, vojenský Humvee od Maista, Renault RS 0.1 policejní úprava od Norevu a nakonec Corvettu 1958 od Autoartu.
Od abrexu 110R v 1:18 ve žluté barvě protože už asi model konečně u nich uzrál , Lamborghini Centenario od Maista v úpravě exclusive, Ferrari FxxK od Bburaga v signature verzi, vojenský Humvee od Maista, Renault RS 0.1 policejní úprava od Norevu a nakonec Corvettu 1958 od Autoartu.
Nevíš,kdy má vyjít ten RS 01 od Norevu?Ondra píše:Jelikož mi zbývá místo na posledních pár modelů v 1:18 tak popořadě co plánuji koupit.
Tam kde jsem to bral , tak byl oznámen na Listopad.HOPPA píše: Nevíš,kdy má vyjít ten RS 01 od Norevu?