Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
peko

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od peko »

Drafel píše:Já jsem mooooc hodný celý rok, tak alespoň na Vánoce to někdo ocenil.
Letmo jsem to sečetl dle nákupních cen a vyšlo to asi na 10600 Kč. To je asi každoroční úlet na závěr roku. Naštěstí většina je z výprodejů, jinak bych do toho nešel. Vše koupeno v Německu.
Letošní uzávěrka zní 56 modelů 1/18 a 6 modelů 1/43. Snad toho bude zase příští rok méně, už nemám doma místo :oops:
Tak jsem zase ulítl, moje roční závěrka je 198 modelů 1:18, patří mezi ně 7 krasavců (bytˇdocela na tomto foru zatraceni)
od pana Knoppa (slušný a rozumný pán - osobní setkání a odběr modelů), spoustu UT, EXOTA, BBR, ART MODEL a ..........
Také jsem se konečně dostal ke svému webu a dal jsem tam spoustu chybějících fotek, ještě mi však zbývá spoustu práce.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo 198 je pěkná porce :-)
Že je zatracen je silné slovo, prostě každý máme na Resin modely jiný názor, za cenu OTTO lze ledacos odpustit, za cenu pana Knoppa je to už vyšší třída a v ní podle mě, na třeba NEO ztrácí (beru podle fotek a diskuzí i jinde než zde). Pokud se Sváťovi model nezdá a napíše mu to má na to právo, to jak se vede komunikace poté je věc jiná.
Sbírka modelů Citroën

peko

Příspěvek od peko »

Já mám Petře resinů více, od NEO mám Jaguára (paráda) a ještě BMW BERTONE (limitka), NEO je prostě super. Mám 2 modely od ROSSO MODEL - Ferrari 330 P2 vítěz LM ( limit 100 ks) a Ferrari 340 MEXICO (limit 300 ks), jsou slabší než NEO, ale jsou to Ferrari, která nikdo jiný nedělá a tak v mé sbírce nemohou chybět Škodověnky jsou něco mezi oběma firmami a jejiczh výroby od ABREXU, řeknu to "knoppovsky" se nemusíme vůbec dočkat, vlastním model TATRY 87 H+Z s jejich figurkami , které udělal jen 3 kusy ! A ten kouzelný hadraplán a aerovčička ! Loni se do mé sbírky dostaly i 2 modely z resinu od špičkové Italské firmy MG MODELS - jak jinak než Ferrari ( 815 a závodní DINO )v limitované sérii. Nejlépe vypadají MG MODELS, v detailech si s nimi ostatní nezadají, ale jejich lak a výběr předloh je super super a nelze jim nic vytknout.

lazard

Příspěvek od lazard »

Okolo Vanoc mi dorazily nejake nove modely, ktere uz ale pocitam do noveho roku - tady je jeden z nich - Holden VH Commodore (od Classic Carlectables), vitez Bathurst 1983. Opravdu super model, i kdyz nalepky Marlboro jsou dodane dodatecne a bylo to s nim velmi stresujici (zcasti to jsou vinylove samolepky), ale s vysledkem jsem velmi spokojeny. Nize jsou i fotky modelu s VK Commodorem (CC, vitez Bathurst 1984) a s XD a XE Falcony (oba od Biante, sampioni ATCC 1982 a 1984). Ty australske cary se mi fakt libi a ty modely jsou fakt velmi dobre.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

peko píše:Já mám Petře resinů více, od NEO mám Jaguára (paráda) a ještě BMW BERTONE (limitka), NEO je prostě super. Mám 2 modely od ROSSO MODEL - Ferrari 330 P2 vítěz LM ( limit 100 ks) a Ferrari 340 MEXICO (limit 300 ks), jsou slabší než NEO, ale jsou to Ferrari, která nikdo jiný nedělá a tak v mé sbírce nemohou chybět Škodověnky jsou něco mezi oběma firmami a jejiczh výroby od ABREXU, řeknu to "knoppovsky" se nemusíme vůbec dočkat, vlastním model TATRY 87 H+Z s jejich figurkami , které udělal jen 3 kusy ! A ten kouzelný hadraplán a aerovčička ! Loni se do mé sbírky dostaly i 2 modely z resinu od špičkové Italské firmy MG MODELS - jak jinak než Ferrari ( 815 a závodní DINO )v limitované sérii. Nejlépe vypadají MG MODELS, v detailech si s nimi ostatní nezadají, ale jejich lak a výběr předloh je super super a nelze jim nic vytknout.

Přesně, původně jsem Resin modely nechtěl do sbírky vůbec tahat, protože od OTTO Saxo 1/18 je nepovedené a spousta kousků s různými stupni nedodělků. Pak si Sváťa vzal Jaguára NEO a díky tomu jsem objednal Citroën CX NEO 1/18 jsou to 4000kč za to chci už kvalitu. Od Knoppa by se mě líbila Tatra v 1/18 bral bych obě verze (Tatru bych v 1/18 sbíral pokud by byla), ale ta kvalita mě prostě za tu cenu nepřijde (může to být věc názorů).
Sbírka modelů Citroën

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Wartburg 311 Coupé (Revell 1/18)

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Ten Waran je nádhernej! Můžu poprosit ještě o foto zadní části?
Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

foto bude, ale asi až zítra.
Jinak krom barevné variace a nárazníků je hodně podobný Cabrioletu:

http://web.telecom.cz/bart/Wartburg/Wartburg2.html
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele: