WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Nejsem si jistý,že tohle foto pochází z Norimberku.Spíš ne.Loga GITAN jsou samozřejmě kamufláž ,ty správné - GITANES se mají dodávat samostatně.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Máte už někdo Fabii S2000 z Barumky?? Popř. v jaké kvalitě?? Tento příspěvěk jsem našel na fejsbuku. ""Fabia z Václaváku. Mají tam málo kusů a hodně kazové (stečený lak, uvolněné zadní dveře, rozmazaná barva). 1kus vystavený ve výloze byl OK, jinak hrozný.""
-
Libore popravdě cos čekal ??? ... když předělaly to co sa nepovedlo
Přátelé,
ohledně toho Abrexu u nás v eshopu (na SmallCars): ano, modely se k nám dostávají z MCW z Německa. I nákupy abrexu jedou přes ně. Víme, že za ceny, za které se prodává abrex v německu nebo jinde na západě není možné prodávat je tady. A proto ceny upravujeme podle aktuální nabídky obdobných modelů v ČR (co se Abrexu týče). Bohužel toto musíme dělat ručně a občas nám to uteče (nedozvíme se včas, že se v nabídce objeví nový abrex).
Proto vás chci požádat, když uvidíte u nás abrex za nesmyslně vysokou cenu, napiště nám na info@smallcars.cz a cenu opravíme (vám i ostatním) na cenu běžnou v ČR za stejný model.
Díky
Martin Matějka
Smallcars.cz
ohledně toho Abrexu u nás v eshopu (na SmallCars): ano, modely se k nám dostávají z MCW z Německa. I nákupy abrexu jedou přes ně. Víme, že za ceny, za které se prodává abrex v německu nebo jinde na západě není možné prodávat je tady. A proto ceny upravujeme podle aktuální nabídky obdobných modelů v ČR (co se Abrexu týče). Bohužel toto musíme dělat ručně a občas nám to uteče (nedozvíme se včas, že se v nabídce objeví nový abrex).
Proto vás chci požádat, když uvidíte u nás abrex za nesmyslně vysokou cenu, napiště nám na info@smallcars.cz a cenu opravíme (vám i ostatním) na cenu běžnou v ČR za stejný model.
Díky
Martin Matějka
Smallcars.cz
Model mi přišel z e-shopu Abrex a zatím jsem na něm žádné vady nenašel. Jsem spokojen.hurvajs píše:Máte už někdo Fabii S2000 z Barumky?? Popř. v jaké kvalitě?? Tento příspěvěk jsem našel na fejsbuku. ""Fabia z Václaváku. Mají tam málo kusů a hodně kazové (stečený lak, uvolněné zadní dveře, rozmazaná barva). 1kus vystavený ve výloze byl OK, jinak hrozný.""
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Potěšující zpráva od Otíka
(překlad) "" Dobrou zprávou pro naše fanoušky rallye: budeme ve velmi blízké budoucnosti sortimentu rally značně rozšířit. Máme v plánu modelu měsíčních rally. 4TC, Lancia Delta S4, Peugeot jsou plánovány, kromě mnoha dalších, včetně Golf I GTI rallye, Citroen BX 205 T16 EVO 1, Porsche 911 SC RS, golf II atd, atd., skvělá zpráva pro všechny rally fanoušků: musíme udělat jednu rally auto každý měsíc v blízké budoucnosti. Chceme udělat například Golf I GTI rallye, 4TC Citroën BX, Lancia Delta S4, Peugeot 205 T16 EVO 1, Porsche 911 SC RS, golf II a mnoho dalších. ZŮSTAŇTE NALADĚNI! ""
(překlad) "" Dobrou zprávou pro naše fanoušky rallye: budeme ve velmi blízké budoucnosti sortimentu rally značně rozšířit. Máme v plánu modelu měsíčních rally. 4TC, Lancia Delta S4, Peugeot jsou plánovány, kromě mnoha dalších, včetně Golf I GTI rallye, Citroen BX 205 T16 EVO 1, Porsche 911 SC RS, golf II atd, atd., skvělá zpráva pro všechny rally fanoušků: musíme udělat jednu rally auto každý měsíc v blízké budoucnosti. Chceme udělat například Golf I GTI rallye, 4TC Citroën BX, Lancia Delta S4, Peugeot 205 T16 EVO 1, Porsche 911 SC RS, golf II a mnoho dalších. ZŮSTAŇTE NALADĚNI! ""
To by bolo super, lebo časom by sa snáď mohli dostať aj k škodovkám, až dojdú všetky ostatné značky
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Včera mi přišel dlouho očekávaný model Škoda Fabia S 2000 Barum Rallly.
Můj první model od Abrexu.
Vypadnuté přední pravé světlo.
Poničený obtisk Barum na p.předních dveřích.
Zadní dveře nelícují a nelze je otevřít.
Lakování v pořádku.
Můj první model od Abrexu.
Vypadnuté přední pravé světlo.
Poničený obtisk Barum na p.předních dveřích.
Zadní dveře nelícují a nelze je otevřít.
Lakování v pořádku.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Bral jsi to z Abrexu?? Reklamovat