Já Voiturettu mám, nejen s bílým čalouněním, ale i v bílé barvě. Moc se mi líbí, řekl bych, že ve vitríně ta bílá vynikne nejlíp. Ale taky kvalita - v prodejně mě nenapadlo model odšroubovat z podstavce - a doma při postavení na kola jsem zjistil, že má velmi volné (vyvrácené) levé přední kolo. Šlo to spravit, ale za ty prachy bych čekal něco lepšího než "dodělej si sám". Podle fotek z netu (i z eshopů) to ale asi byl systémový problém, protože na dost fotkách bylo to levé přední kolo nakřivo.Vladamir píše:...Voiturettu jsem záměrně minul, neboť mi nesedí to bílé čalounění
a bodla by mi tam střecha, alespoň složená...
Je pravda, že před lety při prvních informacích o veteránech 1:18 jsem si myslel, že i voituretta bude mít střechu, aspoň složenou, doufal jsem u voituretty i 860 ve skládací mechanizmus střechy; no to jsem se přepočítal.
Na 860 se chystám do zelené barvy, ale čekám, až budu mít cestu do Prahy, nechat si to poslat z e-shopu je (při už pověstné kvalitě Abrexu) opravdu velké riziko. To už aby měl člověk seznam, co má při koupi všechno kontrolovat a jen v krámu odškrtával. A zkontroluješ 10 věcí a doma na tebe vybafne jedenáctý nedostatek ...