Abrex modely 1:18

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
marklukes

Re: Abrex modely 1:18

Příspěvek od marklukes »

Vladamir píše:...Voiturettu jsem záměrně minul, neboť mi nesedí to bílé čalounění
a bodla by mi tam střecha, alespoň složená...
Já Voiturettu mám, nejen s bílým čalouněním, ale i v bílé barvě. Moc se mi líbí, řekl bych, že ve vitríně ta bílá vynikne nejlíp. Ale taky kvalita - v prodejně mě nenapadlo model odšroubovat z podstavce - a doma při postavení na kola jsem zjistil, že má velmi volné (vyvrácené) levé přední kolo. Šlo to spravit, ale za ty prachy bych čekal něco lepšího než "dodělej si sám". Podle fotek z netu (i z eshopů) to ale asi byl systémový problém, protože na dost fotkách bylo to levé přední kolo nakřivo.
Je pravda, že před lety při prvních informacích o veteránech 1:18 jsem si myslel, že i voituretta bude mít střechu, aspoň složenou, doufal jsem u voituretty i 860 ve skládací mechanizmus střechy; no to jsem se přepočítal.
Na 860 se chystám do zelené barvy, ale čekám, až budu mít cestu do Prahy, nechat si to poslat z e-shopu je (při už pověstné kvalitě Abrexu) opravdu velké riziko. To už aby měl člověk seznam, co má při koupi všechno kontrolovat a jen v krámu odškrtával. A zkontroluješ 10 věcí a doma na tebe vybafne jedenáctý nedostatek ...

milan04

Příspěvek od milan04 »

Š 860 mám v zelené barvě a je opravdu perfektní, bez závad. Jak píše Ondra, možná to bude opravdu barvou. U Superbu /2008/ jsem měl taky problém, nešla dovřít přední kapota, musel jsem předělat stěrače, protože to byla příčina. Pak na zadních dveřích hodně špatná stříbrná lišta, to jsem napsal do Abrexu a oni mi poslali celé nové zadní dveře i když jsem to kupoval z jiného eshopu. Tak je fakt lepší to kupovat v obchodě. U nás ve městě je dobrý prodejce a myslím, že i při přebírání zboží si to kontroluje a tak je menší pravděpodobnost ,že tam koupím nekvalitní model.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Zavidim vsem co maji pristup do prodejny abrex, sice parkrat do roka tam mam cestu ale nekdy mi limitky utecou a nebudu si kvuli jednomu modelu posilat balik a platit postovne v cene 1/3 modelu 1:43.A taky ta moznost vyberu, i kdyz jak jsem tam bral posledne policejni modely tak na poprve hned bez vad.No a felicia pickup policie brana pres internet mela docela neprijemnou vadu laku na zadnich dverich.Ale reklamovat to nebudu.
Ale co budu reklamovat a shodou okolnosti dnes, je chybejici obruc na volantu superbu 913.Ale musim rict ze z abrexu jsou ochotni a dokonce mi ten volant i vymeni, ja ten model rozebirat tak bych ho pote mohl vyhodit.

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Obrázek
Obrázek
Se střechou to vypadá líp, ne ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

dobře udělat střechu není na podobný model jednoduché a hlavně ani levné...
Napiš na Abrex a třeba vydájí druhou verzi se střechou = další zisk :-)
Sbírka modelů Citroën

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Zatím přemýšlím, z čeho a jak bych si tu střechu vyrobil sám :roll: , kdybych ten model měl

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

ak si pokročilý modelár tak by sa dala pekne vytvarovať a vyváľkať z Milliputu (dvojzložkový epoxidový modelársky tmel), ak menej pokročilý, tak s olovenou fóliou by sa dalo vyšantiť (býva na vrchu šampusu napríklad), alebo s akoukoľvek tlačiarenskou alebo hrubšou hliníkovou fóliou :)... a tie drevené tyče konštrukcie po stranách, tie priam lákajú ja lakované špilky :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Dneska mi abrex napsal že se prozatím rapid stopl, ale že má letos už konečně vyjít citigo.Takže jedna špatná a dobrá zpráva. :?

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

tak kup čínu, sice je to sedan a má trochu jiná zadní světla, ale je hotov a těsně před prodejem.
Sbírka modelů Citroën

collector

Příspěvek od collector »

Škoda Rapid už je - a jak je dobrým zvykem, tak je od čínského výrobce...

http://www.cndreammodel.com/1:18-Skoda- ... _5213.html

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“