Nádhernej model na žádný fotce nevypasdá tak pěkně jako naživo

a ve čtvrtek Lamborghini Aventador LP700-4 - AutoArt - oranžová metalíza
Nevíte někdo kolik jich AutoArt vyrobil když je číslovanej já mám 1648.

a společné foto

Pěkná dvojice m3, chci se zeptat m3 od aa (fina dtm) je ze světaautíček?racing18 píše:BMW E30 M3 SPORT EVO DTM1992
No já si to myslel, jen jsem se chtěl ujistit. Ve čt jsem byl totiž v automodelech zlín a ptal jsem se na tento model, jestli je možné ho objednat. A samozřejmě jejich odpověd, že nejde. U aa je pouze možnost předobjednání. Vůbec mi nevěřili, že je nějaký v čr, expertiracing18 píše:Tak tak,ze Světa autíček.Zatím jediný shop kde byl svého času k mání.
Prodejna je trošku menší, než měli v areálu svit. Po stěhování mají chaos v cenách u některých modelů. Některé neměli ani cenovku a nevěděli zjistit cenu. Našel jsem tam totiž od Ansonu Megana maxi (modrá plain body), Megana coupé (žlutá) a Porsche 959 (stříbrná) od motorboxu (na e-shopu je nemají). Obsluha je pořád stejná. Co se týče cen, máš pravdu, že jsou vyšší. Ale za to mají co jíní už ne.hurvajs píše:Mikojan04 po přestěhování automodelu Zlín jsem tam ještě nebyl,když vidím ty jejich ""super"" ceny na e-shopu dělá se mi zle a vubec se mi tam ,když mám cestu nechceJak to tam vypadá??Je to tam větší než v tom areálu Bati?? A obsluhuje tam pořád ta příjemná paní??