Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Já si moc vybírat nemůžu,takovou možnost jako ty na MO nemám.Nižší cenu než je na tom shopu nepředpokládám.Na druhou stranu s ním žádnou zkušenost zatím nemám ,tak uvidím.
Tak můj první letošní přírůstek definitivně potvrzen.Jedná se o opravdu horké zboží neboť jak mi bylo sděleno prodejcem bylo prakticky vyprodáno ještě dřív než dorazilo.Ono se není co divit když tovární verze se cenově pohybují ve hvězdných výšinách http://www.ebay.de/itm/BMW-M3-E30-DTM-1 ... 23269a33f0.
aj mne sa hned zaciatkom noveho roka podarilo zohnat za super cenu peknu raritu http://www.ebay.de/itm/321051933146?ssP ... 1423.l2649
.. a mě se taky podařil dobrý kup na eBay začátkem roku. Rolls Royce Silver Shadow od Paragonu vydražen za 61 éček.
Ebay jsem uvedl jako příklad zač se podobné kousky prodávají.Co jsem psal se týká novinky BMW E30 M3 DTM FINA koupeného z našeho shopu.Stál mne slušných 110 éček.
No mě se to zdálo podivné na dobrý kup, ale každý máme jiná měřítka, proto jsem se ani moc nedivil Nicméně já to vyaukcoval na eBay. Zrovna mi přišel a je moc hezký, jen na střeše má místo, kde je nějaká mapa v laku. Zkusím to přeleštit, ale jinak za tu cenu supr.
Tuhle závodní M3 (doposud vyšli celkem 4 verze) od AA sleduju na různých burzách už pár let a ceny mají neustále stoupající tendenci takže vložené investice nelituju.
Jj, už se těším jak zase udělají reedici. S poustu lidí se bude bít do hlavy. Stejně tak jako u m3 sport evo v civilní verzi. Černá se prodávala okolo 4500kč. A všem to padlo. Reedice kází ceny modelů, ale na druhou stranu umožní sběratelů získat pěkné kousky do sbírky. Když začali se sbíráním modelů později, třeba jako já.racing18 píše:Tuhle závodní M3 (doposud vyšli celkem 4 verze) od AA sleduju na různých burzách už pár let a ceny mají neustále stoupající tendenci takže vložené investice nelituju.