Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
racing18

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od racing18 »

Já si moc vybírat nemůžu,takovou možnost jako ty na MO nemám.Nižší cenu než je na tom shopu nepředpokládám.Na druhou stranu s ním žádnou zkušenost zatím nemám ,tak uvidím. :?

racing18

Příspěvek od racing18 »

Tak můj první letošní přírůstek definitivně potvrzen.Jedná se o opravdu horké zboží neboť jak mi bylo sděleno prodejcem bylo prakticky vyprodáno ještě dřív než dorazilo.Ono se není co divit když tovární verze se cenově pohybují ve hvězdných výšinách http://www.ebay.de/itm/BMW-M3-E30-DTM-1 ... 23269a33f0.

Marek

Příspěvek od Marek »

aj mne sa hned zaciatkom noveho roka podarilo zohnat za super cenu peknu raritu http://www.ebay.de/itm/321051933146?ssP ... 1423.l2649

licer

Příspěvek od licer »

.. :) a mě se taky podařil dobrý kup na eBay začátkem roku. Rolls Royce Silver Shadow od Paragonu vydražen za 61 éček.

Obrázek

racing18

Příspěvek od racing18 »

Ebay jsem uvedl jako příklad zač se podobné kousky prodávají.Co jsem psal se týká novinky BMW E30 M3 DTM FINA koupeného z našeho shopu.Stál mne slušných 110 éček. :)

licer

Příspěvek od licer »

No mě se to zdálo podivné na dobrý kup, ale každý máme jiná měřítka, proto jsem se ani moc nedivil ;) Nicméně já to vyaukcoval na eBay. Zrovna mi přišel a je moc hezký, jen na střeše má místo, kde je nějaká mapa v laku. Zkusím to přeleštit, ale jinak za tu cenu supr.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Tuhle závodní M3 (doposud vyšli celkem 4 verze) od AA sleduju na různých burzách už pár let a ceny mají neustále stoupající tendenci takže vložené investice nelituju. ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

přívěs na přepravu motorek:

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

racing18 píše:Tuhle závodní M3 (doposud vyšli celkem 4 verze) od AA sleduju na různých burzách už pár let a ceny mají neustále stoupající tendenci takže vložené investice nelituju. ;)
Jj, už se těším jak zase udělají reedici. S poustu lidí se bude bít do hlavy. Stejně tak jako u m3 sport evo v civilní verzi. Černá se prodávala okolo 4500kč. A všem to padlo. Reedice kází ceny modelů, ale na druhou stranu umožní sběratelů získat pěkné kousky do sbírky. Když začali se sbíráním modelů později, třeba jako já.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“