WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Ta čb je opravdu názorná Libore (i na té od Tondy je to dobře patrné abych mu neukřivdil).Už jsem se definitivně rozhodl,půjdu do MC a Totipu.Nenašlo by se nějaké foto ze Sanrema s rampou ? 

-
Přesně jak říkáš Svaťo jsem tedy zvědavej zda v těch křídlech bude skutečně rozdíl,což by mělo být evidentní již v prvním kole u té verze z RAC 85,ale podle těch fotek ze shopu by mělo to křídlo u RAC být to dvojité - tak věřím že by mohlo být - uvidíme.
Ročníky 86 jsou samozřejně tvarově identické.Upřednostňuju rozdílnou kamufláž.Že to křídlo prakticky posunuli na zadní spoiler pro mě až tak důležité není. 

Já půjdu asi na jistotu do 1985 RAC, ta je určitě správně. Ale jinak se nechám překvapit až budou ty další verze.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Maroši nechystáš pro nás nějaké překvapení?? Jestli ano už se těším
http://myrallycollection.webnode.sk/

http://myrallycollection.webnode.sk/
Chystám, ale ešte nemám pripravenú galériu a môj iniciatívny prvorodený synátor sa véééľmi ponáhľa....,
tam kde nemusí
Teraz už to nebude prekvapenie, ale prinúti ma to rozhýbať sa....
tam kde nemusí

Teraz už to nebude prekvapenie, ale prinúti ma to rozhýbať sa....
prvorodený synátor sa hlboko ospravedlňuje 

Tak jsem na svém DVD studoval S4 z Lombard 85 z celé sezony 86.Tudíž potvrzuji,že křídlo z MC a Sanrema nejsou v žádném případě shodné.Z toho vyplývá,že z těch tří je S4 z RMC paskvil.Bohužel.BaRT píše:AutoART:

Já myslím Jirko že na závěry je ještě čas.To jsou pp. všechno master modely a skutečnost může být jiná.Uvidíme,jak to bude u skutečných modelů