Tak co pod stromeček :-)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Tak co pod stromeček :-)
osobně jsem měl v ruce na delší kouání jen Roomster a již na něm bylo vidět že výrobce zatím nezmákl přechod z menších modelů na 1/18.
Hold je to tak.
Hold je to tak.
Sbírka modelů Citroën
Dle mého názoru nejsou osmnáctiny od Abrexu vůbec špatné, sám lačně vyhlížím Š110R , ale asi bych se bál toho, že zatím mají zkušenosti jen s menším měřítkem. Takže očekávám pěkné detaily, ale jako rizikové vidím chromy (teda ne že bych chtěl kluky podceňovat) a především věci, které menší modely netrápí, jako již zmíněné panty či vůle v uložení kol a následnou tvorbu negativních odklonů, jako jsou vidět na prozatímních fotkách osmnáctinové felicie.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Nejen já, zase lačně vyhlížíme Fabii S2000,tak snad nám to vyjde aspon do příštích vánoc
Svaťo, ta zkušenost není jedna. Špatná zkušenost je s tím Popularem, i Superbem. Na Popularu mne také trápily ty kryty světel, to taky, a když uvidíš výfuk, tak je ti z toho do pláče. To už nedělá snad ani Bburago, takové tyčinky Jo a Dalibor zapomněl zmínit, že u zadních dveří Superba mi při každém otevření vypadne vnitřní obložení. O kvalitě laku u těchto modelů také pomlčím, to je tak kvalita u SunStaru nebo Welly před 5 lety. Někde je laku hodně, někde by to naopak chtělo více.sva57 píše:No Dalibore nemůžeš hodnotit modely podle jedné zkušenosti svýho kamaráda. .Ale na druhou stranu je pravda,že u těch veteránů se některé díly Abrexu moc nedaří.Např. ty krytu předních světel u Popularu jsou zpracovaný přímo hrozně.I ty špajchny v kolech u Š 860 mě připadají taky nějak moc silný.
Celkově jsou to ale pěkné modely, nicméně ceně okolo dvojky neodpovídají!
Jeden příklad za všechny: Zkus si to porovnat se SunStarem Platinem ve stejné ceně! Ten rozdíl je viditelný i z metru.
Jenže nikdo jiný to nikdy nevyrobí, takže asi připlacíme i za to.
O té Š 860 budu přemýšlet, protože je to Škoda, ale to se budu muset vydat k Borskému a až tam se rozhodnu.
Tak škodovka už parkuje u mne v práci, ale nemůžu ji ještě rozbalit, to až 24.
Ovšem už přes slídu je vidět, že s tím lakem máte pravdu - taková jemná krupice, na hranách sem tam prasklá bublinka. Ale z dálky to bude dobré. A ty špajchny, či jak to Sváťa nazval, jsou celkem OK.
Ovšem už přes slídu je vidět, že s tím lakem máte pravdu - taková jemná krupice, na hranách sem tam prasklá bublinka. Ale z dálky to bude dobré. A ty špajchny, či jak to Sváťa nazval, jsou celkem OK.
Od jara doma přestavujeme a přistavujeme, takže celkově je to letos s mým koníčkem "na štíru", a ani Ježíšek nebude i z finančních důvodů vyjímkou, takže pod stromečkem by se měl objevit alespoň jeden SPARK a jedna kniha.
Přejí Vám všem krásné prožití Svátků Vánočních, pohodu rodinného krbu a nějaký ten vysněný model pod stromečkem.
Jóóó...ještě tip, co pod stromeček http://www.prochlapa.cz/autodraha-pouze ... hlapy.html
Přejí Vám všem krásné prožití Svátků Vánočních, pohodu rodinného krbu a nějaký ten vysněný model pod stromečkem.
Jóóó...ještě tip, co pod stromeček http://www.prochlapa.cz/autodraha-pouze ... hlapy.html
Já to tradičně vidím na nějaké BMW, pro které mám slabost. Škoda (nebo možná bohudík), že Vánoce nejsou častějc .
Přeji všem automobilovým sběratelům a nadšencům hodně nových kousků v roce 2013.
Přeji všem automobilovým sběratelům a nadšencům hodně nových kousků v roce 2013.