Muscle cars

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
saolin

Re: Muscle cars

Příspěvek od saolin »

Ahoj,

více informací a novinky na http://www.musclecars.cz

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Pár podrobnějších foto : DODGE Charger 500 383 Magnum (1971) / ERTL Authentics

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

3x DODGE Charger 1971 , já vím, je toho trochu moc, ale mám pro ně slabost, je to můj ročník :D
DODGE Charger 500 383 Magnum / R/T 440 Magnum / R/T 426 Hemi

Obrázek

Obrázek

Obrázek

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Trošku jsem se díval na bullitova mustanga od AA a zíral kolika nepřesností se kluci dopustili.
Zadní panel by měl být černý, stejně jako rámečky světel a koncovky výfuků + filmový vůz neměl žádná loga či nápisy "mustang", stejně jako víčko nádrže mělo černý střed bez jakéhokoli loga
Obrázek
další co mi padlo do oka je volant, Pan herec měl sice stejný, ale ve středu bylo logo SHELBY ..
Obrázek
..., v bočních prolisech nebyly chromové ozdoby a možná by se ještě něco našlo :)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Mustang concept 2003 od Beanstalk. Model vypadá celkem hezky, slícování dílů není špatné až na spáru mezi dveřmi a předním blatníkem, ale dá se to :) Jinak třeba světla jsou udělaná hezky, interiér a "to co je vidět z motoru" taky ujdou. Hezkým detailem jsou výklopné větrné štítky za sedadly. Jako malé minus modelu bych uvedl, že řidičovy dveře nedrží v úplně dovřené poloze ( což jsem barbarsky spravil oboustrannou lepící páskou :D ) a pneumatiky jsou trochu užší než by asi měly být. To mě znervózňuje hlavně z důvodu, že kola jsou zavěšena na celkem poddajném plastu, tak aby se vzadu nezačal časem dělat negativní odklon.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Další foto mé novinky od Exact Detail : PONTIAC Firebird 400 (1967)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“