Le Mans aj.

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Delaney
Kontaktovat uživatele:

Re: Le Mans aj.

Příspěvek od Delaney »

Zdravím příznivce placek. Ty starší GMP vypadají v porovnání s Exotem jako hračky. Slícování otevíracích partií nic moc, detaily v interiéru taky spíš průměrný, ale to vám tady asi nemusím říkat. ;)
Co takový Chaparral 2D od Exota? Máte ho někdo, je nějak mimo pozornost a přitom si myslím, že je to pěknej a zajímavej kousek. Já to ale posuzuju jen podle fotek...

http://www.racingcars18.cz

Red

Příspěvek od Red »

Tak tyhle starší GMPčka tak vymakané jako Exoto nejsou, ale vyloženě špatné taky ne, zvlášť s přihlédnutím k době vzniku. Starší Exota, jako třeba Cobra Daytona taky nedosahují kvalit těch novějších.
Chparral 2D od Exota ještě nevyšel, je ohlášený už pěkně dlouho, ale kde nic tu nic, stejně jako 2J bohužel. Oba bych moc rád měl, mám tři Exoto Chaparraly, co doposud udělali a chtěl bych i tyto. Všechny tři jsou moc pěkné modely, až najdu čas, vyfotím je.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Taky Tě zdravíme,to už tady na fóru budeme tři,možná čtyři. :)
Chaparral 2D si můžeš koupit jako pre-order na webu Exota,ale kdy skutečně bude v prodeji je ve hvězdách.Mimochodem taky se mě líbí a pokud vyjde,tak ho pořídím.

jau

Příspěvek od jau »

Ja som čítal na pár fórach, že Chaparral zažaloval Exoto, lebo neplatilo za licencie. V tom prípade je ďaľší Chaparral od Exota vo hviezdach. Kvoli podobným problemom prišlo Exoto aj o licencie na Tyrrell.

Red

Příspěvek od Red »

Rodinka Chaparralů, 3x Exoto, 1x AA

Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Red krásná rodinka,moc,moc pěkné Obrázek

Delaney
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delaney »

Všimli jste si, že se u toho typu 2F někdy vyskytuje zpětné zrcátko klasicky na "ramínku" ? Dokonce jsem to někde viděl i na č.8 z Le Mans a nejen na verzi z Daytony č.15. Někdy bych řekl, že i Exoto se detailama příliš nezabývá :-( viz. francouzská vlajka u Maura Baldiho na Sauberu C9 č.62 :(

Red

Příspěvek od Red »

Hurvajs: Díky, Chaparraly mám oblíbené, jsou to velmi zajímavá auta a i modely od Exoto jsou nádherné (ale AA je také velmi povedený), proto bych byl moc rád, kdyby Exoto (když ne Exoto, tak někdo jiný schopný) udělali další typy.

Delaney: Toho jsem si nevšiml, teď jsem ale koukal na fotky č.8 z Le Mans a zrcátko nikde nemá.

Obrázek

Delaney
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delaney »

Dalo to trochu práce, ale našel jsem :-)
Obrázek

Delaney
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delaney »

Asi to bude nějaký předprodukční vzorek a nebo zatracená rarita :idea: ;)

Dokonce nemá ani nasávací otvor na přední kapotáži. To nebude provedení z LM, ale z nějakýho kratšího závodu.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“