Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Dnes jsem si byl pro svůj první model v roce 2012 a zrovna Porsche NR.1 1948 - AUTOart

Porsche 1/43 a 1/18
Však ty tvý přírůstky jsou taky perfektní, i když jsem měl radši 206:) 307 mi přišla už dost velká a právě tam se asi nejvíce projevilo jak některé značky chtějí více prezentovat nový model, než vyhrávat. Byl jsem na WRC 2003 v Německu, kde se mimochodem poprvé přestavila Fabia a Kresta vyhrál na soukromé 206 RZ, ale na tu tovární 206 nikdy nezapomenu. Alpinka je parádní. 

Porsche 1/43 a 1/18
Můj první letošní přírůstek:
Z Modelissima Chaparall 2/2C, Hap Sharp, vítěz L.A. Times Grand Prix (trať Riverside) 1965
Můj třetí (typ) Chaparallu od Exota. Mám už sice Chaparral 2 od AutoArtu a dlouho jsem si říkal, že je tak perfektně udělán, že ani to Exoto nepotřebuju, ale když už byl na Modelissimu v té slevě...

Z Modelissima Chaparall 2/2C, Hap Sharp, vítěz L.A. Times Grand Prix (trať Riverside) 1965
Můj třetí (typ) Chaparallu od Exota. Mám už sice Chaparral 2 od AutoArtu a dlouho jsem si říkal, že je tak perfektně udělán, že ani to Exoto nepotřebuju, ale když už byl na Modelissimu v té slevě...

-
Soudruzi v Bburagu na to měli velmi sofistikované řešení - udělali Alpine v 1/16rally43 píše:Tak já letošek začal těmito "sportovci"![]()
http://www.imagebanana.com/][img]http://img6.imagebanana.com/img/1b1bov9w/P1020627.JPG
Je docela zajímavé, jak za těch skoro 35 let (co oba vozy dělí) vyrostly

Bylo to období kdy nic jiného na trhu nebylo.Také jsem jich tenkrát pár koupil.Dnes jsou neprodejná nebo za hubičku.
Ono dělat model podle krabičky není specialita jen Bburago/Solido oni jen kopirují co před nima v menších měřítkách dělal Matchbox a podobné sběratelské ikony minulého století...
Sbírka modelů Citroën
len v Bburagu je irónia to, že keď sa rozhodli v roku 1976 (alebo 77),že pridajú k mierke 1:24 aj "Diamond" mierku 1:18 tak ich prvý model bol RR Camargue v 1:22
...takže ťažko odhadovať podla coho tie uni-krabice plánovali 

modrý Mondial, pekný Mondial