Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
lazard

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od lazard »

Díky Petře,no moc to na to nevypadá
Financni krize, bo co? :?

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Já bych řekl že u Sváti je stejný problém jako u mě, je to kam dávat, je to za co nakupovat, ale bohužel není co a novinek je málo.
Letos nebýt OTTO (6 modelů) tak mam ještě dva Norev (2CV a CX) jinak nic nevyšlo ,po krachu Solida mam sucho a Čína nějak taky nevydává - jejich verze Citroëna
Sbírka modelů Citroën

Red

Příspěvek od Red »

Tak jsem se před koncem roku zase malinko rozjel:

2x Exoto Corvette Sting Ray z Modelissima
Obrázek

AA Shelby GT500 ze Světa modelů:
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Parádní Corvetty Radku. To musela být těžká volba z těch pěti. Vidím, že jsi dal před Le Mans a Daytonou přednost Sebringu. Je to fakt, že ta LeMansovka je bez těch reklam taková obyčejná.

Red

Příspěvek od Red »

Díky Dalibore. No jednoduché to nebylo, bohužel jsem teď před Vánoci mohl vzít jen dvě. Trochu ulehčené to ale bylo tím, že červenou z Daytony už mám delší dobu. No a pro ty co jsem vybral hovořilo to, že jsou vítězové tříd a ty co jsem nevzal závod nedokončily.

lazard

Příspěvek od lazard »

Tady je: Chevrolet Camaro Z28 #9, ktery se ucastnil slavneho australskeho zavodu James Hardie (Bathurst) 1000 v roce 1982 a ridili ho K. Bartlett a C. Bond. Jak auto dopadlo uvidite na uplne poslednim obrazku. Skutecne auto melo 5735 cc (350 ci) V8, ktery daval okolo 500 koni. Model je limita od Classic Carlectables a je samozrejme dost dobry. Nize jsou i fotky s jinym camarem od stejneho vyrobce. Bohuzel, diky uzasnemu clenstvi CR v EU se stava kupovani modelu mimo EU pro mne financne a moralne neunosne, cili to je asi posledni model, ktery mam z Australie.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Pěkný ,taky se mě to vyjímečně líbí.Jinak já už přestal nakupovat mimo EU začátkem roku ;)

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Kolik stál model a kolik Ti napočetli clo?
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

IMPREZA

Příspěvek od IMPREZA »

A ešte dva predvianočné: Revell-Opel Manta 400 a Spark-Porsche 911R
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

HOPPA píše:Kolik stál model a kolik Ti napočetli clo?
Já nakoupil moc modelů v únoru a pak dlouho nic.... až teď. Z eBaye USA, Exact Detail, Pontiac Firebird 400 Convertible. Jednak jsem chtěl doplnit Camaro od Exactu, jednak jsem to chtěl vyzkoušet, co to udělá. No kromě DPH je tam ještě poplatek české poště za zastupování v celním řízení.... otřesné.

Takže abych odpověděl na Tvůj dotaz :

Model jsem vydražil za 75 USD , s poštovným, DPH, které se počítá i z poštovného a polatkem - výsledná cena modelu 2.915,- Kč.
Tedy vzhledem k tomu, že se jedná o Exact, i vzhledem k současným cenám AA celkem akceptovatelné, ovšem vzhledem k ceně modelu samotného v USD naprostá katastrofa. :(

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“