Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Odstranit tuto anomálii a jistě si krásné poršátko koupí více zájemců vč. hurvajse.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj kromě té chyby nemám co vytknout, Porsche je opravdu krásné a navíc z nejtěžší a nejkrásnější soutěže MS Safari
Posledné prírastky
Zdravím všechny sběratele, pokud nevadí tak i já bych se zde začal chlubit nějakými přírustky do mé menší sbírky.Dole přikládám odkaz ke shlednutí dnešních "Vánoc"
Fotky se mi nechtělo vkládat, jelikož toho je trošku více:o) Kdyby někdo projevil zájem o nafocení detailů nějakého modelů, tak rád nafotím a vložím na forum.
Dále mám rozpracované i své WWW stránky.Třeba se časem pochlubím i s nima
http://kejml6.rajce.idnes.cz/NEW_2011/
Fotky se mi nechtělo vkládat, jelikož toho je trošku více:o) Kdyby někdo projevil zájem o nafocení detailů nějakého modelů, tak rád nafotím a vložím na forum.
Dále mám rozpracované i své WWW stránky.Třeba se časem pochlubím i s nima
http://kejml6.rajce.idnes.cz/NEW_2011/
Tohle jako všechno dnes? Parádní kolekce Corvett, ty mám moc rád. Vidím Mako Shark, a Manta Ray do dvojice máš?Kejml píše:Dole přikládám odkaz ke shlednutí dnešních "Vánoc"
Ano, toto všechno dnes.Jednou za čas se mi podaří udělat velký nákup:-)Manta Ray už bohužel nebyla:-(
To sis na to musel vzít nějakého většího kombíka.
No všechno to naštestí vlezlo do kufru meho malého kombika:-D Tahal jsem to ve velkých igelitkách a lidi docela koukali na ulici
....a před tím jsi udělal banku
pěkné kousky,ale bohužel nic pro mě
pěkné kousky,ale bohužel nic pro mě