Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
greenwolf
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche

Příspěvek od greenwolf »

hurvajs píše:Svato velmi dobrý výběr barev té 944 i 924,myslím že poršákum sluší nejvíc.Červená se mi u poršáku nějak nelíbí
Mluvíš mi z duše ;)
Taky jedno mám:

http://www.greenwolf.cz/index1.php/nase ... 944-targa/

komas

Příspěvek od komas »

UT models - Porsche 911 RS ( 993) red - nový přírůstek a poslední chybějící barevná verze tohoto vozu v mé sbírce. Škoda že se tato řada 911-ek po ukončení produkce UT nestala předmětem zájmu některého ze stávajících výrobců modelů, nejlépe PMA či AA, ale asi bych zkousnul i Norev.... Pokud byste někdo měl jiné informace o plánech výrobců, sem s nimi :? :?:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No nevím,Norev to by byl asi krok zpět ;)

komas

Příspěvek od komas »

sva57 píše:No nevím,Norev to by byl asi krok zpět ;)
Dovolím si nesouhlasit, pokud by kvalita provedení modelů byla alespoň na úrovni řady 997 ( tady mi nejvíc vadí chybějící zasklení dveří) či série HQ, ostatně Norev až na jedinou výjimku u silničních vozů 911 (997)( Carrera S od AA) zcela vytlačil další výrobce u tzv. dealerských modelů a řada z nich je už dnes jen velmi těžko dostupná. To ale nic nemění na tom, že nad modelem 911 (993) od AA či PMA bych zaplesal radostněji :P

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Já se vlastně docela divím, že AA nepokračovali ve výrobě tak pěkně rozjeté série 993 od UT, když pokračovali s fordem explorer, chevroletem caprice tak proč ne porsche?
A co třeba anson? :D :D
Jinak trochu mimo mísu..náhodou jsem narazil na jednu sice nereálnou, ale pěknou přestavbu UTčka...teda až na ten pruh s nápisem Carrera, ten mi přijde až moc vysoko
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

to komas :
je sice pravda,že řada 997 jsou nejlepší Porsche,co kdy Norev udělal,ve vitríně rozeznatelné od AA jen absencí bočních skel.Ale taky mě na nich vadí jen čistě plastový interiér.A protože poslední UT má i koberce,tak díky tomu ho hodnotím nepatrně víc než 997 od Norevu.Ale kdyby si vzal Norev za vzor zpracování na úrovni modelů Porsche z let 80. a 70.,popř.Caymana,tak to by byl opravdu krok zpět, a to hodně velký.
to RosaV8:
Anson-děs a hrůza -zkřivené modely,tvarově moc úzké,detailně na slabé úrovni ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

komas píše:UT models - Porsche 911 RS ( 993) red - nový přírůstek a poslední chybějící barevná verze tohoto vozu v mé sbírce. ....
Tomas, u vsetkych P993 UT zbieras teda ja farby? Alebo si myslel len konkretne u verzie RS?
Keby P993 zacal robit niekto iny, tak to by som privital asi len zavodne verzie. UT je velmi slusny a nemusim ich nahradzat. Zavodne UT 993 nemam este vsetky, kvoli cene sa mi zatial do nich nechce ist .

komas

Příspěvek od komas »

To Vlad : Ano, civilní 993 od UT bych měl rád ve všech barevných verzích, co se dělaly, vycházím-li z dostupných přehledů o výrobě, pak mi chybí už jen červená GT2 a červené a černé turbo S, bohužel zrovna jedny ze sběratelsky nejcennějších kousků. Na eBAy i jinde se jejich cena pohybuje přes 150 či dokonce 200 Euro za kus, a to se mi dát zatím nechce. Pokud jde o závodní verze, tam už mám " splněno" a sbírka je kompletní.

Jinak mi ani tak nejde o nahrazení modelů od UT ve sbírce, jako spíš o doplnění zejména těch závodních verzí ( GT1, GT2, RS, GT2 EVO, Cup), protože sehnat model na přestavbu za slušnou cenu je po skončení produkce UT dost náročné na čas a peníze, přitom nabídka různých potisků pro závodní verze je docela bohatá ( M-tec a podobně).

http://www.modellautotechnik.de/xtcomme ... 5_993.html

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Podrobnější fotky PORSCHE 908/02 Spyder , 12h Sebring 1970 , Steve McQueen / Peter Revson :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

908/02 Sebring 1970 a 908/03 Nürburgring 1971