OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: OTTO mobile
Z ponuky na Februar 2011 zmizla červená Alpine A310 Pack GT, na úvodnej stránke ani v predobjednávkovom liste už nefiguruje, no v zozname modelov je uvedená. Ale bez poznámky, či je vypredaná alebo nie.
http://www.otto-models.com/index.php/fr ... egory&id=7
http://www.otto-models.com/index.php/fr ... egory&id=7
Priamo z eShopu nie, ale da sa to platit embosovanou kartou cez paypal.Mikojan04 píše:Díky a platit se dá jen přes paypal ,nejde to i přes embosovanou kartu jako při klasické objednávce z jejich shopu?
Všechny modely co jsem kupoval přes jejich e-shop jsem platil jen emposovanou kartou a paypal jsem nepotřeboval a modely mi v pořádku dorazily.
Pro kolegy s fóra a kolegy sběratele pár kousků této R5 Alpine
Tentoktát proběhl nákup bez problémů z servrem a maximální počet modelů na 1 nákup zvýšili oproti minulým nákupům na 6 modelů
Tentoktát proběhl nákup bez problémů z servrem a maximální počet modelů na 1 nákup zvýšili oproti minulým nákupům na 6 modelů
-
jj, pred hodinkou som pozeral a všetko je fuč.
Ináč čo znamená ten dotazník na ich stránkach? Je tam zopár modelov, ktoré je možné označiť - budú sa teda znova vydávať niektoré? Má niekto bližšie info?
Ináč čo znamená ten dotazník na ich stránkach? Je tam zopár modelov, ktoré je možné označiť - budú sa teda znova vydávať niektoré? Má niekto bližšie info?
No to je anketa kde vyznačíš, jaký model z těchto uvedených by jsi si přál,aby vyrobili znova a v tom dalším seznamu,jestli u těch modelů chceš další barevnou variantu.No a podle ohlasu možná některé modely vyrobí znova.
-
Nahodou Opel delat neplanujou? Konkretne Corsu B GSi