TATRA 603
Re: TATRA 603
Zdravím ,to jsem rád že to konečně klaplo ,i já s nimi občas zápasím .Doufejme že už to bude fungovat tak jak má .To;ja1 dík za
SZ.
SZ.
Konec dobrý, všechno dobré, by se chtělo říct. Ale do konce je ještě dlouhá cesta, tak snad nám to všem dobře dopadne.
Číslo 79 - LP blinkr + ozdobné lišty.
-
521 + 5 = 526
-
-
521 + 5 = 526
-
Pokud bych měl tomuto modelu od DeA něco vytknout, tak je to kvalita laku. U tak velkého modelu za tuto cenu, bych si představoval přeci jen špičkový, tvrdý lak s hlubokým leskem, prostě automobilový lak. Lak na modelu působí tak měkce a nemá tu hloubku lesku. Mohli klidně dát ještě jednu vrstvu čirého laku, to by tomu prospělo. To mě trošku mrzí..
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore, všiml jsem si toho, ale myslel jsem že to je fotkou. No trochu je to škoda Na druhou stranu, si myslím ,že nějaká "patina" byla už z výroby, v té době to z výroby asi nesjelo v nějakém vysokém lesku jako auta v dnešní době , nebo se mýlím??
Lakování v době výroby T603 bylo úplně o ničem jiném než dnes jak v typu a kvalitě barev tak i technologii lakování. Lesku se dosahovalo pouze vyleštěním, případně navoskováním a vyleštěním povrchové vrstvy laku. Tedy žádná vrstva čirého laku tam nemá co dělat!! To je velká chyba i u zrestaurovaných skutečných aut, které tak nepůsobí realistickým dojmem. A je to i chyby automobilových modelářů, kteří se snaží o co nejlesklejší povrchu nejen u modelů současných ,ale modelů aut staršího data výroby...
Já to jako chybu modelářů nevidím. Model by byl každopádně hezčí. Navíc tento model je vyroben podle restaurovaného auta. A to včetně nepatřičné verze motoru. Starou hudbu také není chybou hrát na současných nástrojích.
Zdravím , dnes doručena 23zásilka s č.79 až č.82 , no zatím to jde .
Díval jsem se do osobní zóny a přeci jen už se Tatra zadrhává. Byla tam hláška:
Jde o čísla 83 - 86
Jde o čísla 83 - 86
Číslo 80 - PP blinkr + ozdobné lišty a kompletace přední části karosérie se zavazadlovým prostorem a předními světlomety.
Tentokrát kus práce.
-
526 + 5 = 531
-
Tentokrát kus práce.
-
526 + 5 = 531
-