TATRA 603
Re: TATRA 603
Zdravím , tak dnes skoro po měsíci prví dvě čísla a také GLS .
Tož jsem to nevydržel a alespoň "jedničku" jsem si složil.
Bez problémů. Snad jen čep ozdobné lišty kapoty, ten krajní na její tenčí straně (blíže k čelnímu sklu), šel do otvoru dosti obtížně, ale poddalo se to.
-
Bez problémů. Snad jen čep ozdobné lišty kapoty, ten krajní na její tenčí straně (blíže k čelnímu sklu), šel do otvoru dosti obtížně, ale poddalo se to.
-
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore tak ať se daří, stavbu budu sledovat
Ve středu mi přišel balíček s čísly 1 a 2, taky jsem neodolal a světla a kapota už jsou sestavené. Prakticky současně se mi ale strhla i platba za čísla 3 a 4, která ale zatím nedorazila. Za to mě dorazili na zákaznické lince, prý můžu to, že čísla 3 a 4 zatím nedošla, reklamovat až tak za dalších 14 dnů Musím pochopit, že než zásilku dostanu, musí zaregistrovat, že si platbu strhli, vytisknout fakturu, zabalit zásilku, předat jí kurýrovi, kurýr mi jí musí dovézt a to všechno nějaký čas trvá. Evidentně jsem neudělal dobře, když jsem zvolil platbu kartou..
Ale já myslím, že jsi udělal dobře. Než to pokaždé platit, takhle to bude pohodlnější a akorát se budeš déle těšit.
Já už to mám doma 1-4 a teď akorát musím odolávat abych si to šetřil do další zásilky.
Já už to mám doma 1-4 a teď akorát musím odolávat abych si to šetřil do další zásilky.
Dnes 3. a 4. díl, doručeno společnosti InTime.