TATRA 603
Re: TATRA 603
Zdravím, po číslo 10 po dvouuch kusech a od čís.11 po čtyřech.
Na stránkách DeA už seznam čísel s díly do čísla 30. Budeme stavět zadní zavěšení kol. 

Číslo 21 hotovo.
Přiznám se ale, že nakonec jsem tam tu pružinu nedával. Ta vytvářela v těch jemných plastových dílech tak obrovské předpětí, že jsem došel k závěru, že časem to musí někde povolit, že to ta pružina prostě roztrhne. Asi nejspíš ty příruby někde vedle šroubů nebo šrouby ze závitu. Takže raději bez.
-

Přiznám se ale, že nakonec jsem tam tu pružinu nedával. Ta vytvářela v těch jemných plastových dílech tak obrovské předpětí, že jsem došel k závěru, že časem to musí někde povolit, že to ta pružina prostě roztrhne. Asi nejspíš ty příruby někde vedle šroubů nebo šrouby ze závitu. Takže raději bez.
-
Když vidím ten motor kompletní, mám takový pocit, že k pocitu absolutního reálu by stačil už jen malý, ale podstatný detail - natřít olejovou ředěnou tmavou barvou a tu před zaschnutím otřít. Jako finální patina. Na fotkách je to na můj vkus hodně "plastově" čisté...
Já raději tu čistotu.
Modely finish line neboli after race se mi taky nikdy nelíbily.

Modely finish line neboli after race se mi taky nikdy nelíbily.
Tak když auto vyjíždí z výroby, bude čisté, o tom žádná 
Spíš jsem měl na mysli tento wash efekt (dostat na povrch reálnější, jemně lesklý povrch):

Spíš jsem měl na mysli tento wash efekt (dostat na povrch reálnější, jemně lesklý povrch):

Tak, včera dorazila druhá zásilka. jen mne se---re, že časopisy jsou roztrhané jak byly zakurtované jako nebezpečný náklad. 

Reklamuj, nedávno jsem reklamoval díl z Ironmana a poslali mi nové balení bez problému.
Číslo 22 - tlumiče výfuků a svody.
-
Rozhodl jsem se, že budu průběžně počítat a aktualizovat počet dílů, ze kterých se model skládá.
Nepočítám šroubky.
Takže č.22 má 6 dílů, celkem zatím .... 187+6 = 193
-
-
Rozhodl jsem se, že budu průběžně počítat a aktualizovat počet dílů, ze kterých se model skládá.
Nepočítám šroubky.
Takže č.22 má 6 dílů, celkem zatím .... 187+6 = 193
-