TSM - Tyrrell P34 - Peterson a Monaco 1977 - 1:12
Asi najviac mnou obdivovaná F1, mám ju v mierke 1:12, 1:14, 1:18 a 1:43. Tie dve stredné sú kovové modely a zbytok rezin. Samozrejme je kopec veľmi pekných a atraktívnych F1, no táto je úplný “atyp” a odvaha to zrealizovať a že ju až dostali do kolotoča GP, tak sa u mňa posunula na prvé miesto. Tie dva páry predných kolies vyzerajú fantasticky. Keď som ju videl na vlastné oči, tak ma prekvapilo, že pôsobila strašne malá.
TSM vydalo už druhú P34 v dvanástine, prvá je celomodrá z prvého roku nasadenia a jediného víťazstva vo Švédsku 1976. Táto sa moc exteriérovo nelíši, výrazne ju farba mení. V Monaku 77 oba Tyrrely nedokončili.
TSM Tyrrel P34 1:12
Re: TSM Tyrrel P34 1:12
Ešte reálne foto Petersona z Monaca 1977 a model TSM zo Švédska 1976.
Som si všimol, že mi jedno “l” v názve zložky uletelo 
Keď aj to Ken je vlastne skrátené jedno z jeho dvoch mien - Robert Kenneth.

Keď aj to Ken je vlastne skrátené jedno z jeho dvoch mien - Robert Kenneth.
K mojim obľúbeným modelom alebo značkám si niekedy kúpim aj literatúru. Hoci je teraz v podstate “všetko” na nete, kniha je pre mňa stále v popredí. Už pred nejakou dobou som si zohnal z HIRO kolekcie číslo 6 o Tyrrelli P34 v roku 1976.
Je to formát o niečo väčší ako A4, hrubší papier a hlavne plný fotiek zo závodov a zákulisia. Autorom je japonská legenda medzi fotografmi, Joe Honda.
Existuje samozrejme aj číslo o P34 1977, vtedy ale nebolo dostupné a teraz je už dosť drahé. Kolekcia obsahuje množstvo čísiel s F1, CanAm a šport. prototypy. Joe Honda
Je to formát o niečo väčší ako A4, hrubší papier a hlavne plný fotiek zo závodov a zákulisia. Autorom je japonská legenda medzi fotografmi, Joe Honda.
Existuje samozrejme aj číslo o P34 1977, vtedy ale nebolo dostupné a teraz je už dosť drahé. Kolekcia obsahuje množstvo čísiel s F1, CanAm a šport. prototypy. Joe Honda