Sbírá někdo 1:76 ?
Re: Sbírá někdo 1:76 ?
fakt pěkný a i pěkný fotky.. to jich už máš celkem dost 

Díky, teď přijdou na řadu double deckery

Jo britská užitková vozidla jsou zajímaví oškliváci..
(nic ve zlom)
Uvažoval sem o něčem od Oxfordu-dělají spoustu anglických osobních aut,ale cena za kterou se prodávají u nás, pro mě není akceptovatelná.. (když to porovnám s Cararamou 1/72,tak opravdu nic moc )

Uvažoval sem o něčem od Oxfordu-dělají spoustu anglických osobních aut,ale cena za kterou se prodávají u nás, pro mě není akceptovatelná.. (když to porovnám s Cararamou 1/72,tak opravdu nic moc )
(nefunkční link odstraněn adminem)
CORGI
CORGI
AEC Renown (E.F.E.)
AEC Renown (E.F.E.)
ty jsou taky super, kolik máš takových modelů - jak autobusů, tak i náklaďáků?
Kromě zde uvedených náklaďáků jsem vydražil ještě jeden, ale zatím nedorazil, autobusů mám zatím 18 ks. V tomto neobvyklém měřítku se to shromažďuje pomalu, skoro všechno je z aukra.
To jsi dobrej, já poslední dobou na aukru už pro sebe nic zajímavého nenacházím..a co burzy? Zrovna teď začátkem listopadu bude jedna v Praze..
Jak jsem psal, hlavně se mi líbí ty starší autobusy a double-deckery a když vidím tvé modely, tak o nich začínám uvažovat jako o své další sbírce.. i když i modely starších náklaďáků mají něco do sebe..
Jak se dívám, obě firmy jsou asi co do zpracování srovnatelné? A vyrábí se tomto měřítku i teď nebo se jedná o starší modely?
Jak jsem psal, hlavně se mi líbí ty starší autobusy a double-deckery a když vidím tvé modely, tak o nich začínám uvažovat jako o své další sbírce.. i když i modely starších náklaďáků mají něco do sebe..
Jak se dívám, obě firmy jsou asi co do zpracování srovnatelné? A vyrábí se tomto měřítku i teď nebo se jedná o starší modely?
Corgi je dělá v limitovaných seriích Original Omnibus. Odkaz na EFE - (nefunkční link odstraněn adminem)
moc se jich sem nevozí, občas někde v e-shopu. Zahlédl jsem 2 kusy v Brně ve Špalíčku, ovšem za cca 690.- kus.
Na to měřítko jsou udělány celkem velmi pěkně. Pro porovnání velikosti na fotce 1:24 (Sun star) a 1:76 (EFE - 11 cm)
moc se jich sem nevozí, občas někde v e-shopu. Zahlédl jsem 2 kusy v Brně ve Špalíčku, ovšem za cca 690.- kus.
Na to měřítko jsou udělány celkem velmi pěkně. Pro porovnání velikosti na fotce 1:24 (Sun star) a 1:76 (EFE - 11 cm)
Poslední přírůstek