Praga S5T - FOX 18 (SSM -PC)

Odpovědět
Dodo 56

Praga S5T - FOX 18 (SSM -PC)

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím kolegové ,po včerejším surfování po E-shopech jsem narazil na před objednávku na Praga S5T .Docela překvapení ,nikdy jsem nemyslel že se vyrobí jako model ,nabízí FOX TOY a Svět aut ,hned jsem objednal v Děčíně tak uvidíme za čtrnáct dní .

EasyDaviD

Re: Praga S5T - FOX 18 (SSM -PC)

Příspěvek od EasyDaviD »

A ModelsNavigator S5T pripravuje tiež, ale s AutoCultom, a tiež sa dá už aj predobjednať, a bude postupne viac verzií. A až na podvozok (ktorý je doslova tragický, inu resin) je spracovanie lepšie (nehodnotím, že táto prvá verzia je v "tuningu/tuzingu/kolotočiarska").
Ale zase z nekvalitných fotiek FOXu nejde moc vidieť detaily karosérie, takže v skutočnosti to može byť nakoniec aj lepšie, no aj horšie :D . Nechám sa prekvapiť, ktorá bude lepšia, tú si kúpim ;) .
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

FKS

Příspěvek od FKS »

S5T už jsou k dispozici i v nelimitované (a levnější) verzi přímo od SSM:
https://www.automodels.cz/search-engine ... ledatjak=2

ja1

Příspěvek od ja1 »

Pragovka v provedení sklápěč je doma. Je moc pěkná. Myslím ,že je lépe udělaná, než "Vétřieska" od Abrexu ,kterou považuju za povedený model. Myslím si, že SSM udělali další typ, který potěší příznivce a sběratele českých automobilů. Kdo by ještě před deseti lety čekal, že se dočkáme takového počtu modelů českých nákladních aut a hned v několika variantách. Po vydání modelu Pragy S5T v klasickém polokapotovém provedení a "trambusu" Škoda 706 RTTN tajně doufám ,že by mohli udělat i "trambus" Praga S5TTN.Je to velmi zajímavý typ, který byl určen především pro tehdejší SSSR, spolu s chladírenským návěsem "Orličan". U nás jezdily tyto soupravy také ,ale nebyly tak rozšířené, jako klasické "Sedmsetšestky" .Já si je pamatuju jako kluk ,kde jezdily v Pardubicích u mrazíren a u ČSAD u sběrné služby. Akorát to tehdy to byl pro mě "trambus" a že to je to Praga jsem zjistil až tehdy ,kdy jsem se naučil číst.....

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím kolegové,včera došla S5Tka spořad.č. 439/540 ,řekl bych parádní model ,možná modrá barva mohla být trošku tmavší .jinak dobrý .

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Jj, je fakt krásna. Ja mám teda červeno-bielu sklopku a jediné čo jej chýba, sú tykadlá, ale tie sa dajú dorobiť, a tak isto aj domaľovať zadné smerovky.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“